reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a ja chusteczek używam tylko na wyjeździe jak nie mam wody pod ręka... wykożystałam do tej pory 3 paczki czwarta zaczęta...
Salamandra no niech ich ale promooooooooooocja że hej :-p

reklama
Apropos pamków, ale chyba nie uwierzycie. U nas jest "hurtownia" drogeryjno-papiernicza i mieli pampki w ,promocyjnej podkreślam, cenie 62 zł!!!! rozm. 3-82 szt. Złapałam się za głowę i zaraz zasugerowałam by głęboko schowali ten napis Promocja, bo ta cena niewiele ma z tym wspólnego

Nie uzywam pampkow ale normalnie chyba sie skusze hahahahaha

a ja tylko używam chusteczek, bo mi się nie chce bawić w moczenie pieluszek itp...i schodzi mi ich troche, średnio paka na tydzień...
ale tylko pampersa używam, jakoś daleko mi po drodze do innych...
no i przekonałam się że pampki sleep and play są do d***y...tzn. one są do dooopki mojego dziecia, ale śmierdziuchy są i tyle...

a ja tylko używam chusteczek, bo mi się nie chce bawić w moczenie pieluszek itp...i schodzi mi ich troche, średnio paka na tydzień...
ale tylko pampersa używam, jakoś daleko mi po drodze do innych...

a probowalas chusteczek belli na przyklad silk&cotton?
chusteczki_sensitive_jedwab.jpg

Uzywalam tez pampkowych sensitive i jak dla mnie sa porownywalne :tak:

No i wyjaśniło się w połowie moje ogłupienie w sprawie ubranek
Proszę naoczny przykład dlaczego chcę mojemu dziecku kupować taaaakie wielkie a jak już kupię to się okazują za duże

No i kto mi powie która jest większa???
Nosiła 68 i już za mała więc logika że teraz powinna mieć 74 a ze tak szybko rośnie a nie ma 76 stwierdziłam że większe kupię bo po co co chwilę szafę wymieniać
Obydwie koszulki kupione w jednym sklepie jednej firmy. Ale dziś wygrzebałam tą jasną i z ciekawości przyłożyłam jedną do drugiej:wściekła/y:
Ktoś mnie tu już po cichu o przesadyzm posądzał
i jakie ja mama Ali kupować ubranka???:confused2:
na pałę -duże bo może okażą się dobre (bo mniejsze od większych :eek::-D)??

nie widać fotek :-( a byłam ciekawa. Tak na marginesie, ja Adulka ubieram w 80 dla jego wygody, podwijam tylko rękawy :-)

ach.... musze Wam powiedzieć, że dziś kupiłam ( z braku laku :-) ) i wysmarowałam młodego oliwką bambino. Teraz dopiero tak naprawdę mi pachnie dzieckiem w domu. Nie wiem czemu ten zapach takie przyjemne skojarzenia wywołuje

13 też fot nie widze...
a ja kupiłam w biedronce rampersa 74 i ma za maly...więc wiem o czym mówisz...rozmiar rozmiarowi nie równy...ale żeby ta sama firma miała różną rozmiarówkę?

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry