reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a ja tylko używam chusteczek, bo mi się nie chce bawić w moczenie pieluszek itp...i schodzi mi ich troche, średnio paka na tydzień...
ale tylko pampersa używam, jakoś daleko mi po drodze do innych...
no i przekonałam się że pampki sleep and play są do d***y...tzn. one są do dooopki mojego dziecia, ale śmierdziuchy są i tyle...

hmmm no pampki z reguły sa do dupy :)

13 kupuje się na oko .
Mój dzieć też ma rózne rzeczy dla przykładu jadąc firmami bo jak wiesz kocham lumpy więc mam sporo angielskich rzeczy .
Z HMu nosi jeszcze 62- czasami 68 , z Zary 6-9 miesięcy czyli 74 , z tesco sa dobre jeszcze body na 0-3 .
z mothercare body na 3-6 , z nexta mam dwa rampersy newborn co sa dobre . więc ogólnie widząc wiem że coś na małą będzie dovre bądz nie . Rzadku kupuje ubranka przez neta . Bo jakos lubie macac a jeszcze lepiej wygrzebać
A fot przykro mi ale nie widzę . Tych na perfekcyjnej pani domu tez nie widziałam buuuuu

reklama
zagadka 1.jpgzagadka 2.jpgzagadka 3.jpg
a teraz???

no teraz przynajmniej linki dzialają :-)
a co do zagadki... LOL no nieźle... jakby byla metka kartkowa tobym powiedziala ze źle przyszyli...a tu co źle nadrukowali???

No własnie....

7 x body george NOWE 80 86 cm duze 9 12 mies (1158449168) - Aukcje internetowe Allegro
i np to -długość 41 cm -jaki biznes kupować skoro te które nosi Alicja zmierzyłam i mają 39:confused2: a niby 80 -86 cm

ide sphagetti wsuwać bo mnie mózg boli
Jutro będe mierzyć i zamawiać
Dobrze chociaż że napisali wymiary bo już w taki obłęd wpadłam że chciałam kupić 68 to już chyba na noge bym Jej założyła:confused2:

ach.... musze Wam powiedzieć, że dziś kupiłam ( z braku laku :-) ) i wysmarowałam młodego oliwką bambino. Teraz dopiero tak naprawdę mi pachnie dzieckiem w domu. Nie wiem czemu ten zapach takie przyjemne skojarzenia wywołuje
mam to samo - bambino pachnie przecudnie dziecieco. Tylko szkoda, ze tak bardzo ubranka bruszi:( Sebek ma bialy reczniczek i po kazdym oliwkowaniu wyglada on (znaczy recznik, nie Sebcio) jakby byl caly zasikany:(

Próbowałyście takich rossmannowych pieluszek co opakowanie kosztuje teraz 0.99 (ze 1.99) i sa pakowane po 2 sztuki?? Np. http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=22929&lId=6696&prId=40956#4

No i wyjaśniło się w połowie moje ogłupienie w sprawie ubranek
Proszę naoczny przykład dlaczego chcę mojemu dziecku kupować taaaakie wielkie a jak już kupię to się okazują za duże

niestety tez to znam! wreczkupilam dwa identyczne pajace 72 i na jednym bylo po polsku napisane 3-6 a na drugim po angielsku 6-9.......
ach.... musze Wam powiedzieć, że dziś kupiłam ( z braku laku :-) ) i wysmarowałam młodego oliwką bambino. Teraz dopiero tak naprawdę mi pachnie dzieckiem w domu. Nie wiem czemu ten zapach takie przyjemne skojarzenia wywołuje

ona ponoc brudzi :-(

mam to samo - bambino pachnie przecudnie dziecieco. Tylko szkoda, ze tak bardzo ubranka bruszi:( Sebek ma bialy reczniczek i po kazdym oliwkowaniu wyglada on (znaczy recznik, nie Sebcio) jakby byl caly zasikany:(

o wlasnie... czym to sprac?

Olapolap- ostatnio kupiłam ten dwupak, jak Bartek zrobił niespodziankę w markecie, a nie miałam pieluszek- dla mnie one są strasznie grube.

reklama
najgorsze jest to ze to nie schodzi w praniu
tłusta obrzydliwa plama na ubrankach na reczniku
wszystko do wyrzucenia
przerabialam to z Hania
nie wiem czy mi sie wadliwy egzemplarz trafil czy co
ale swietny szlafroczek z H&M tym zalatwilasm

Do góry