reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wlasnie, wlasnie, zapomnialabym
wczoraj robilam Polce przeniesienie z jednej komodki do drugiej
i natknelam sie na body z Cartersa, upchniete na samym koncu, bo na metce 9 miesiecy...
a w rzeczywistosci musimy je nosic na juz, bo pasuje. Co za rozmiarowka.

a ja wczoraj w lumpku byłam gdyż moje dziecię od września idzie do żlobka to chciałam trochę gorszych ciuszków kupić bo i tak zupkami upapra a tam nikt tym się przejmować nie będzie. Efekt: w jednym cała siata markowych ubranek za 60zł a w drugim dwie siaty bardziej nadających się do żlobka ale też nie koniecznie za 30zł:-D

a to kilka fotek:
dsc02394c.jpgDSC02399.JPGDSC02400.JPGDSC02395.JPG
pencil.png
pencil.png

13 - co chcesz od tego ubranka:-D
ja tam jakoś nigdy nie umiem nic tam znaleźć :no:

Ja dziś byłam e reserwed kids bo u mnie na zadupiu się otworzyło niedawno . Kupiłam małej bluze , dwie bluzki spodnie dla mełgo , od cholery skarpetek i zapłaciłam 60zł . w sumie tanio bo nie raz spodnie letnie dla mełgo potrafią 40 -60 zł kosztować a tam za 14 nabyłam

byłam w Media - kupiłam kaczuszki które pod wpływem wody świecą - komplecik to 4 sztuki jedna duża (mama) i trzy małe - koszt 29,90

Kiedyś widziałam w biedronce za 15zł, ale zanim się obejrzałam to już ich nie było. Cieszę się, że kupiłam - koleżanki córka uwielbia bawić się nimi w kąpieli, a także poza nią nauczyła się, że jak się poliże kaczuszkę to zaczyna świecić :)

Kingunia - super ciuszki. U Was jeszcze szansa, ze takie letnie wynosicie, ja juz odlozylam bo zimno.... Buuuu, a niektorych wcale nie nosila...

reklama
a co i gdzie wkleić żeby to F wyświetlało?
Aga rzuć linkiem do tego namiotu

wyloguj się z Forum (bo pewnie tak jak ja masz zapamiętane logowanie) i jak wejdziesz na stronę forum, wyświetli Ci się zaloguj przez FB, albo wejdź w swój profil i poszukaj gdzieś tam będzie opcja powiąż z FB

Do góry