reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
R032-bfd1dd6.jpg
czy któraś z was używa tej łyżeczki lovi?? bo ja kupiłam i mam zamiar już zacząć nią podawać kaszkę manną ? co o niej sądzicie?

Zobacz załącznik 277310
czy któraś z was używa tej łyżeczki lovi?? bo ja kupiłam i mam zamiar już zacząć nią podawać kaszkę manną ? co o niej sądzicie?

ja używam tej butelki wielofunkcyjnej lovi :-)
Bardzo ją lubię, bo moje dziecie się denerwuje jak traci łyżeczkę z oczu kiedy sięgam do słoiczka, a tak widzi ją i wie, że żarcie nie ucieka :-)

kurcze wlasnie mialam sie pochwalic ze kupilam takie cos:
lovi-butelka-silikonowa_2978.jpg2d08e94d9ce53e5c58a7480eb113b3c418099.jpg
a to juz widze oklepany temat.. :)
fajna ta butelka taka silikonowa i łatwo sie naciska
ale jeszcze nie uzywalam
kupilam jeszcze super przytulaczka do spania dla małego babydream ale jest w pralce wiec jutro Wam pokaze
chcialabym zeby mlody spal z nim zamiast pieluszki to by byl slodki widok
poza tym jak ktos uzywa bebiko to w rossmanie jest za 9,99
pampki premium rozmiar 3, sztuk 82 plus paczka chusteczek gratis za 42 zl
no i wykorzystalam kilka kuponow na soczki i sloiczki
kupilam tez kaszki i kleik ale wszystko czeka choc korci mnie niesamowicie by zapodac

Dziewczyny czy wiecie jakie spacerowki (nie wozki 2w1,lub 3w1 !!),maja szerokie siedziska ???

maclaren MX3 którego posiadam ma szerokie .

nie wiem co ma do rzeczy czy 2w1 . bo do mojego tez idzie gondole doczepic jak do wiekszośc spacerówek . choc raczej mało się widuje ich z gondola

ja mam ta butle lovi ale jakoś jej nie lubiłam

a my wczoraj zakupiliśmy puzzle piankowe dla dziecia właśnie się na nich turla i wcina gryzaczek ale chyba będę musiała je schować i poszukać innych jako że te kupowała nam znajoma i niestety mają mnóstwo malutkich elementów a mały jak leży na brzuszku próbuje je wydłubać i boję się że może coś połknąć

reklama
Pytanie z innej beczki. Czy ktoras ma jakies doswiadczenia w kupowaniu zastawy stolowej przez neta? Moze jakies sprawdzone sklepy/sprzedawcy na allegro? Musze kupic na chrzciny zestaw na 12 osob, a na miejscu w Szczecinie to slabo z wyborem i cenami.

Do góry