aaaa dzisiaj jak byłam w biedronie to kupiłam bodziak z długim rękawkiem za 3 plny :-) i mopa za 19,90bo mam tylko parowego i nie zawsze chce mi się go odpalać
![]()
oj poszlałas

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaa dzisiaj jak byłam w biedronie to kupiłam bodziak z długim rękawkiem za 3 plny :-) i mopa za 19,90bo mam tylko parowego i nie zawsze chce mi się go odpalać
![]()
oj poszlałas![]()
a jak!! chciałam kupić też suszarke na naczynia za 9,99 ale były za duże![]()
aaaaaa i kupiłam kilka drinów kolorowych a'la smirnoff icedwa niebieskie, jeden zielony i jeden czerwony
![]()
![]()
dzieki skorzystalamJakby któraś miała potrzebę zakupową, to w Rossmanie promocja na słoiczki i kaszki Bobovity, np.:
kaszki ryżowe (jabłko, banan i malina): 3,99
zupki jarzynowa i marchewkowa: 2,09
deserki (różne): 1,99
G.
A ja nie wiem co to krzyżmo![]()
przepraszam za te drinki... już się piję w pierś!
ale na pocieszenie powiem wam że gadałam z Love na gg i mi powiedziała, że rok temu pijała te driny z Biedrony i jak ten niebieski wylał się na trawę to ją zabarwił tak, że nawet deszcz nie zmył barwnika! więc już się domyślam że ta chemia lepiej kopie jak alkohol![]()
Przyszło nam dzisiaj ubranko do chrztu dla Lenki - przecudne!! Oczywiście od razu przymiarkę zrobiliśmy. Wygląda jak mała księżniczka:-) Zdjęcia wrzucę na zamknięty po 19.09. Jeszcze tylko świecę, jakiś biały kaftanik pod sukienkę muszę kupić, rajstopki i córa będzie gotowa:-)
I mam pytanie.. zawsze mi się wydawało, że krzyżmo to takie ubranko, a ja do stroju otrzymałam gratis krzyżmo, które jest takim kawałkiem szmatki.. Jakie Wy miałyście? Dobre to moje będzie?