magda1978
Fanka BB :)
szatka taka ktora kladziesz na dziecku :-)
ja tez nie wiedzilam- moj niewierzacy małz mi wytlumaczyl - mi wierzacej :-)
A już czaję. U nas to właśnie jako "szatka" funkcjonuje i kupuje to matka chrzestna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szatka taka ktora kladziesz na dziecku :-)
ja tez nie wiedzilam- moj niewierzacy małz mi wytlumaczyl - mi wierzacej :-)
hehehehe gromnica;-)u Nas też jako szatka i też chrzstna kupuje a gromnice kupuje chrzestny, ale ,że ja z tych wybrednych to kupilam sama. Zresztą chrzestni dopiero co chajtnięci i nie wprawieni, więc pewnie nawet nie widza ,że to oni powinni kupic...heheh
no właśnie!!!jak smiesz kusic tymi drinami?
to tutaj temat tabu bo niejedna by chciala a nie moze, to tak jak glodnemu kiełbasą przed oczami wywijac![]()

Ja tez z tych wybrednych i zamówiłam jednak na Allegro, bo to co dostałam średnio mi się podoba.
Zamówiłam takie: CHRZEST SZATKA KOSZULKA I ŚWIECA KOMPLET KURIER!! (1215352329) - Aukcje internetowe Allegro (1ck)
Zadzwoniłam wcześniej do babeczki zapytać, czy się wyrobią, bo chrzciny już 19.09 ale potwierdziła, że w poniedziałek rano kurierem wyśle. Uff.. :-)
Jeszcze tylko kaftanik i rajtuzy![]()
M. się śmieje, że na szczęście fryzjer nam odpada, bo Lena prawie łysa![]()

Ja tez z tych wybrednych i zamówiłam jednak na Allegro, bo to co dostałam średnio mi się podoba.
Zamówiłam takie: CHRZEST SZATKA KOSZULKA I ŚWIECA KOMPLET KURIER!! (1215352329) - Aukcje internetowe Allegro (1ck)
Zadzwoniłam wcześniej do babeczki zapytać, czy się wyrobią, bo chrzciny już 19.09 ale potwierdziła, że w poniedziałek rano kurierem wyśle. Uff.. :-)
Jeszcze tylko kaftanik i rajtuzy![]()
M. się śmieje, że na szczęście fryzjer nam odpada, bo Lena prawie łysa![]()
w rossmanie
4 słoiczki hipp za 4,49 zł szt i krem hipp gratis
Nan active 32.99
Herbatka hipp 11.99
Gerber deser 2.19
Pampers girl/boy 44.39