Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Forget- to powiedz Ty, bo pytalam Aniez i mnie zlala
Jak sie sklada to krzeselko? Wyciga sie nozki?
Zastanawiam sie naad nim, i chyba w weekend podskoczymy na zakupy do Ikea.
Kupilas tez ten ochraniacz do tego krzeselka?
Do tych lapek tez sie juz przymierzalam ;-)
katik super.Katik butki pierwsza klasa, cudne są
Mój P strasznie się napalił na tą podwójną kołdrę, kazał się wypytać szanownych koleżanek czy te rzepy aby na pewno dobrze trzymają i czy nic się nie rozjeżdża

do rodzicielki musiałam doczłapać i sprawdzić- nogi się wyciaga naciskając bolce- dzieć tego sam nie zrobi. Ja nie mam wkładki redukcyjnej, ale znajoma ma i jak dziecko słabo siedzi to to fajna sprawa (jej mały używał tego do 9 miecha). Generalnie- tanie, fajne i łatwo się czyści- kupuj!
).hehehe, ja etui jedno mam rózowe, a drugie fioletowe;-).
a tak a propos dobierania wszystkiego do siebie. Tez masz hopla na punkcie tego,że np pościel musi pasowac do koloru ścian??? Bo ja tak mam![]()

a kolr poscieli wsiorawno tylko satyny nie zdierze 
Zastanowiłam się i kupiłam dziś jednak to krzesełko IKEA IKEA | Jadalnia | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp z tacką. Przy okazji kupiłam ochraniacze na meble (takie łapki) bo u nas już jest walenie o ławę i stopień na schodach IKEA | Bezpieczeństwo | Dzieci | PATRULL | Ochraniacz narożny
oczywiscie wyszlam z IKEI jeszcze z półeczką, segregatorem na pokrywki i z trzema krzesłami. Udało mi się jednak przekonać pana męża, że ciągle jak przychodzą znajomi to nam brakuje krzeseł w jadalni "a te są takie porządne i w bardzo przyzwoitej cenie".
łyknął ;-) hehehehehe
Katik butki pierwsza klasa, cudne są
Mój P strasznie się napalił na tą podwójną kołdrę, kazał się wypytać szanownych koleżanek czy te rzepy aby na pewno dobrze trzymają i czy nic się nie rozjeżdża