reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aniam mam do Ciebie pytanko czy w tym Twoim maclarenie odpinaja sie gorne pasy? Tzn chodzi mi oto czy mozna tam "zamontowac" spiworek i ozna go przelozyc przez wszytskie (5)pasy? Mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi kaman ;-) Bo na 99% jutro zamawiam techno xt kolor szary. A jezeli chodzi o fotelik zdecydowalismy sie na maxi cosi priori xp. Ten tobi jakis taki maly i ciasny...

Tak wszystkie się wypinają , muszą bo inaczej byś tapiecxrki nie wyprała , ja mam do niego śpiworek maclarena właśnie .

Justa - to raczej inne pieluchy . U ciebie są jeszcze inne rodzaje pampków co nie ma ich u nas .

reklama
Pieluchomajty sa super dla dziecka, co nie lubi tego całego 'cyrku' z normalną pieluchą, no i dla starszaka, bo takiego to pielucha wkurza ;-) Z Kubą dość późno zaczęliśmy ich uzywać, bo jak miał 2 lata i tylko na noc (bo w dzień był już odpieluchowany)

Pieluchomajty sa super dla dziecka, co nie lubi tego całego 'cyrku' z normalną pieluchą, no i dla starszaka, bo takiego to pielucha wkurza ;-) Z Kubą dość późno zaczęliśmy ich uzywać, bo jak miał 2 lata i tylko na noc (bo w dzień był już odpieluchowany)

Fajne bo się dobrze ubiera jak dziecko stoi a SZymek na leżąco już się nie dał przebierać w pewnym momencie , a jakoś nie umiem zapinac dobrze pieluch jak stał he he .

Kingunia - no i cenka za ten wózek dobra . Bo nie raz przeginka jest

Kingunia super zakup!!! My też będziemy zamawiać ten priori xp. Jaki kolor wybrałaś? Ja mam dylemat między tango red a fast forward, blue note też fajny. Tobi rzeczywiście węższy jest.

reklama
kurcze, fajnie, że wspomniałyście o pieluchomajtkach, bo nawet nie wiedziałam o ich istnieniu, a dla mnie napewno bedą zbawieniem. już nawet nie będę Wam opisywać, jakie figury muszę wykonać by przewinąć małego. Jak do tej pory to moje największe utrapienie
A tak z innej beczki, czaderskie zabawki są w pepco. Co prawda made in china, ale bomba. Adaś wczoraj dostał takiego skaczącego potworka. Jak go się uderzy to on skacze. Parę razy pokazaliśmy małemu i tak mu się podoba. pokażę Wam na filmiku jak to wygląda na odp wątku

Do góry