reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kot ja mam takie z adidas z logo fisher price ale kupiłam je kiedys w outlecie 4 pary i już nigdy takich nie widziałam , mam je po szymku jeszcze
a sa o takie
https://www.centersport.pl/produkt-adidas-skarpety_adidas_fisher_price_babywalk_1pp,1771.html
one mają silikon na podeszwie praktycznie całej .
mam po Szymku a jak nowe super jakościowo są

Ja kupiłam kiedyś w lidlu z taką podeszwą - cała silikonowa, a na niej jeszcze takie wypustki. Kosztowały chyba 7 zeta za parę, ale jak to w Lidlu - pojawiają się raz na jakiś czas.

reklama
A my dzis kupilismy Kostce kombinezon. Nie jest jakis wyjatkowo cieply, ale w razie wielkiego mrozu cos cieplejszego jej zaloze, albo kocem owine. Kombinezon jest dla dzieci w wieku... nie 9 miesiecy, nie rok czy poltora, nawet nie na 2 lata. Jest na 3 lata :szok:

ja musze kupić kombinezon bo Julka z wszystkich jakie mieliśmy a było ich sztuk 5 wyrosła - fakt, że dwa były na 68 a trzy na 74 - ale okazuje się, że jak ma spodenki i bluzę to się ledwo zapina. Więc chyba musze kupić na 80 albo 86

My mielismy na 86 i powoli mały, ale może jeszcze wytrzyma ta koncówkę zimy.
Zielona no Kostka przeżyje troche szok temperaturowy, ile tam u was jest ?

Ta i u mnie 15 min po otwarciu już co lepszych rzeczy to nie ma . Kolejka jest przed wejściem

Na szczęście mam teścia - fana zakupów w marketach. Gazetki ma w małym palcu i jak coś potrzebuję, to dzwonię, on pewnie przed otwarciem czeka. Ale czego się nie robi dla wnuczek, które 300 km od niego mieszkają ;-)

Przy okazji - od 31 stycznia znów dziecięce rzeczy w Lidlu: śpiworki, rajtuzki, skarpetki (bez abs), śliniaki i inne.

Kot-Kot ja mam te tanie z Lidla- fajne są i co jakiś czas się pojawiają (i uwaga: ja je kupiłam w okresie, kiedy nie były wystawione w gazetce, potrzebowałam dla Kuby na ćwiczenia i w akcie desperacji poszłam do Lidla, bo to był wrzesień i wszytsko wykupione... także, jak natraficie na takie w Lidlu to kupcie dzieciakom na gimnastykę, na zaśkę :-)), ale powiem Ci, że te co pokazałaś są cudnej urody! Szczególne te w norweskie wzory mi się podobają i nie wiem czy jednej pary nie zakupię :-)

my chyba jednak kupimy fotelik - Roemer King Plus

a mam jeszcze pytanie co do spacerówek - chciałabym kupić coś lekkiego i małego po złożeniu - bo jak planujemy jakiś wyjazd z Julką to na spacerówkę x-landera musiałabym wypozyczyć przyczepkę - aby ze wszystkim się zabrać - może kupiłyście już coś, albo polecacie

reklama
Kot-Kot ale powiem Ci, że te co pokazałaś są cudnej urody! Szczególne te w norweskie wzory mi się podobają i nie wiem czy jednej pary nie zakupię :-)
mi tez sie strasznie podobaja

musze tu rozejrzec sie za jakimis, bo szczerze powiem ze nic takiego nie widzialam, ale tez specjalnie sie nie rozgladalam

Do góry