reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek ja mam inhalator firmy OMRON i tez jes super, ma dwie maseczki jedna dla dzieci i druga wieksza dla doroslych
dziewczyny
gdzie kupie tanio Bebiko 2?
Cy ktos wie o jakiejs promocji?
chce zrobic zapasy a nigdzie nei spotkalam taniej niz 12,50 zl :szok:
przed Nowym Rokiem kupowalam w realu za 10 zl ale juz chyba nie ma tej promocji
ciesz sie ,że nie musisz kupowac Nan HA, ja co drugi dzien wydaje 26zł za puszkę.....no z torbami niedlugo pójdę:-(

reklama
Wronka
kiedys tu dziewczyny pisaly o jakims mleku na recepte dla alergikow za 7 zl bodajze
moze zagadaj pediatre
ja dawalam Bebilon ze wzgledu na probiotyki ale tez mi za drogo interes wychodzil
i teraz jade na bebiku plus wieczorem dosypuje kaszke nestle z probiotykami i nieraz tez manne nestle na sniadanie
no i wilk syty i owca cala :)

Fajnie że Tymek ci chwycił bebiko... mój jak nie dostanie bebilonu to pluje mlekiem na odległość...a kaszki na bebiku wcina az miło :eek: a może spróbuje?? A nóż się uda...

Wronka, a co to za mleko? Jakieś specjalne?
My też pijemy NAN ale 2 lub 2R i płacę ok. 13.00zł za opakowanie 350g.
Nan na dobranoc tyle samo kosztuje.

no i u nas opakowanie wystarcza spokojnie na 3dni.

reklama
Oczy ze zdziwienia otwieram. My ostatnio NAN2, puszka 1,2kg, mamy przez 3 tygodnie. Pewnie dzis ja skonczymy.

to u nas idzie tak samo powoli, tylko puszki mamy 3 razy mniejsze, więc co tydzień nowa.

Kwiatuszku, od jutra w tesco bebiko 2 opakowania za 20 zł w promocji. Na zdjęciu co prawda 3, ale nie pisze nic, że inne nie.

elvie HA to dla dzieci z podejrzeniem alergii, dlatego droższe i dlatego Kwiatuszek pisze Wronce o recepcie na mleko dla alergików

Do góry