reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziekuje dziewczyny za polecone brameczki.Ta kiciowa mi sie podoba i bym ja zamowila tylko otwor mam troszke za duzy a ta bramka jest tylko do 83 cm.
kittek a ta bramka twoja jest rozporowa?Od jutra w lidlu beda takie brameczki i kurcze nie wiem czy one sa rozporowe czy nie.
Jak widzialyscie kiedys w lidlach i pamietacie czy one takie byly prosze napiszcie.

reklama
Dziekuje dziewczynki.Brameczki dzis mi mama kupila z dostawkami coby pasowaly w lidlu.Wrocilam juz do Hiszpanii i nie moge Amelii na minute spuscic przez te schody.Dzis dwa razy juz by spadla.Zastawiam chodzikiem wbijam go miedzy schody a doniczke taka wielgachna.Nic to juz nie daje bo Ami sobie wejdzie na ten chodzik w ciagu sekundy.Byle do niedzieli bo brameczki dojada do nas.

Moja Polka juz sie nauczyla, ze na schody wchodzic nie wolno. U gory mam bramke, ale na dole nie da sie zadnej zamontowac, bo balustrada z jednej strony przeszkadza, i jakis czas kombinowalismy z zastawianiem schodow wozkiem, ale potem poprostu kilka razy jej wytlumaczylam, ze nie wolno i jest spokoj. Teraz schody odsloniete, i nawet do nich nie dochodzi.

MOja lazi po schodach i to na dwóch ładnie jej to idzie ale zawsze ja idę za nią żeby gleby nie było . na górze mam bramkę ale na dole nie i czasem leci do tych schodów i sama chce włazić trzeba pilnować

N ie wiem gdzie to podpiąć, dlatego tutaj na zakupowym. Kto kupuje u nas w kraju niemiecką chemię? Kończy mi się proszek do prania i chciałabym kupić właśnie z niemiec. Co możecie polecić? Potrzebuję proszek do koloru

reklama
maonka - ja kupuję, persil polecam, ale żel nie proszek. proszku to ja sto lat nie używałam (nie licząc Lenkowego przez Jej pierwsze miesiące życia)

Do góry