reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
w domu to zimą lubie sobie w spodniach dresowych takich welurowych pośmigać ale jakbym miała w tym gdzieś wyjść to bym wolała w domu siedzieć.
Teraz jak ciepło to mam kilka takich par takich do kolan lub 3/4 ewentualnie krótkie spodenki do tego bluzka z kr. rękawem lub na ramiączkach i tak śmigam i na spacery. Jak jest chłodniej to dżinsy i bluzka z kr. rękawem + sewterek/polar lub bluzka z dł. rękawem
Na wyjścia to zależy gdzie ide... hehhehe... do pracy też zależy jakiej... jak biurowa to mi bardzi odpowiada to co Kittek pokazała :tak: jak pracowałam w carrefourze to i tam miałam stój służbowy więc ubierałam dżinsy a potem sie przebierałam i tyle...

Aniez nie wiem może masz u was sklepy METRO z ciuchami tam sa mega przeceny ja chłopakom komplety bluzka kr. rękaw+spodenki po 16 zł kupowałam :tak: i obkupiłam ich niemożliwie :tak::tak:

Salamandra- do C&A muszę w końcu doczłapać :-) znaczy się dojechać ;-)
Agnieszka- nie kojarzę tej sieci u nas, chyba że jakiś inny sklep do niej należy.

reklama
Do góry