reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniez ja tego nextowego nie licytuję,ale podobny widziałam w F&F tylko zimowy właśnie.
Ten biały mi się osobiście podoba do jeansów i fajnie by wyglądał z butkami emu :)))
Chyba wezmę oba bo się nie mogę zdecydować.

Ostatnia edycja:
reklama
Kittek, mi sie ten nexta podoba. Ten drugi jakos nie w moj gust - nie lubie ubran, ktore powoduja, ze dziecko wyglada w nich jak balwanek i wydaje mi sie, ze w takim napompowanym dziecku byloby zwyczajnie niewygodnie.

kittek - pierwszy na cieniutki wygląda
Drugi nie w moim stylu i na sztuczny wygląda, koło puchu raczej nie leżał.
Nexta ostatnio licytowałam identycznego, ale przegapiłam aukcję:-( Śliczny jest!
F&F też ładny:-)

Kittek, mi sie ten nexta podoba. Ten drugi jakos nie w moj gust - nie lubie ubran, ktore powoduja, ze dziecko wyglada w nich jak balwanek i wydaje mi sie, ze w takim napompowanym dziecku byloby zwyczajnie niewygodnie.

No wlasnie tez tak mam... generalnie ja nie lubie takich puchowek, a dziecko wiadomo, ze sie rusza, no i najlepiej jak w zimie ma na sobie kilka warstw luzniejszych, bo powietrze pomiedzy tworzy izolacje... Kuba w kurtce i portach zimowych to ledwo chodzil... teraz musze jakies zwykle portki B.do tej kurtki znalezc, tylko nieprzemakalne, coby sie dziecko moglo poruszac. W Mothercare maja fajne i w Cocodrillo tez, tylko cena na razie z kosmosu... jeszcze poczekam, moze jakas % siec trafi.

Ostatnia edycja:
Ok, przekonałyście mnie, nie pomyślałam o tym...
Ten nexta to rzeczywiście raczej na jesień. Ja na zimę mam dla Mai kombinezonik,ale myślałam o czymś 'wyjściowym',a ten f&f będzie właśnie fajny :)

Dzięki za uświadomienie ;)

Aniez fajną suszarkę (chyba ze stali nierdzewnej) widziałam ostatnio w Biedronce- kosztowała ok 100zł.

Kupiłam Mai taki płaszczyk na teraz i przyszłą wiosnę, tylko zapłaciłam połowę tej ceny:
**Płaszczyk MARIQUITA Rozm. 92 NOWOŚĆ LATO'09** (1848981214) - Aukcje internetowe Allegro

Na zimę zastanawiam się nad kupnem tego płaszczyka:
CUDO !!! ~~ PUCHOWY PLASZCZYK-GRZYBEK pasek 92/98 (1848252983) - Aukcje internetowe Allegro

choć podobają mi się też takie i mam dylemat:
NEXT GIRLS piękny STYLOWY modny PŁASZCZYK r.92 (1833074197) - Aukcje internetowe Allegro
podobne widziałam w Tesco i jest promocja - 30% czyli wyjdzie 70zł.

Licytuję też taki, mam nadzieję,że mnie nie przebijecie;-)
F&F @płaszczyk @ pepitko@ 86/92 (1840248539) - Aukcje internetowe Allegro

Który będzie bardziej uniwersalny? Poradźcie mi proszę :)

MI się ten biały nie podoba , nie pasi mi ta aplikacja na plecach i guziki też nie mój gust zupełnie .
te nexta są śliczne .
Ja dziś zrobiłam rajd po lumpach kupiłam małej taką bluzę polarową coś jak ten płaszczyk nexta właśnie tylko z jakiejś innej firmy .
Małej kapcie z nexta takie za kostkę z misiami szymkowi bluzę i małej kieckę polarowa

Do tego pani mi wczoraj przytargała do sklepu piękne śniegowce nowe z chicco które dostała na prezent a córa się w rozmiar nie wbiła , a to 23 więc już zostały przytulone :) a piękne są .

No wlasnie tez tak mam... generalnie ja nie lubie takich puchowek, a dziecko wiadomo, ze sie rusza, no i najlepiej jak w zimie ma na sobie kilka warstw luzniejszych, bo powietrze pomiedzy tworzy izolacje... Kuba w kurtce i portach zimowych to ledwo chodzil... teraz musze jakies zwykle portki B.do tej kurtki znalezc, tylko nieprzemakalne, coby sie dziecko moglo poruszac. W Mothercare maja fajne i w Cocodrillo tez, tylko cena na razie z kosmosu... jeszcze poczekam, moze jakas % siec trafi.

Ja mam fajne u siebie cieńkie nieprzemakalne , na polarze od spodu , w gumkę jak dresy można takie dostać na rynkach nie raz bo my je z wólki przywiozłyśmy i kosztują u nas 35 zeta
wyglada to mniej wiecej tak
140-146 cm ocieplane SPODNIE nieprzemakalne polar (1849112184) - Aukcje internetowe Allegro
także luknij gdzieś po bazarkach bo jest ich sporo i kolorów też pełno

http://allegro.pl/104-cm-nowe-ocieplane-spodnie-nieprzemakalne-polar-i1849112192.html

wersje dla dziewczynek też są .

jesli chodzi o suszarki to w marko ostatnio widzialam promocje, béde jakos w przyszlym tygodniu to jeszcze zobacze, jakby ktoras chciala to moge kupic i jakos wyslac

reklama
Dziewczyny muszę na gwałt kupić Helence fotelik samochodowy bo ten co ma to już mnie wkurza niemiłosiernie zresztą jest po Emilu więc już czas aby poszedł na zasłużoną emeryturę:tak:
Co polecacie przedział wagowy 9-18 :tak:

Do góry