reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka - PAul Frank
dobra to teraz tak z marek to: Gap, Carters,Columbia co jeszcze?? :-)
Ooo to znów polowanie na zabawki będzie.
Komplet Luminarc też mamy i się sprawdza;-)
Laski, potrzebuję kupić Lence inhalator pnaumatyczny. Macie jakiś godny polecenia?
MOja koleżanka z USA to przywoziła jeszcze to
Abercrombie & Fitch - Shop Official Siteale ona ma starsze dzieciaki nie wiem czy mają dla młodszych .
Wszelakie adidasy , pumy są dośc tanie i ładniejsze kolekcje niż na nasz rynek .
MOgę jeszcze spytać koleżankę co mieszka w USA co tam jest fajnego . Napiszę do niej na FB .
Bo ona ma małe dzieciaki .
Elvie ja mogę polecić medel
Inhalator Philips Respironics Medel Family +TERMO. (1911450968) - Aukcje internetowe Allegroja go mam , przyjaciółka już kilka lat używa , a ma astmatyczkę i jest cacy
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Abrecrombie ma kolekcje dla dzieciakow, ale ja bym powiedziala, ze jest ona raczej skierowana do nastolatkow.
Warto zajrzec do TARGET albo MACY'S niby dosc drogie to sklepy, ale miewaja fajne przeceny. Ja lubie tez OLD NAVY. Bloomingdale ma fajne kolekcje. A i w zwyklym Walmarcie mozna znalezc ladne ciuchy i w dodatku tanie.
Warto zajrzec do TARGET albo MACY'S niby dosc drogie to sklepy, ale miewaja fajne przeceny. Ja lubie tez OLD NAVY. Bloomingdale ma fajne kolekcje. A i w zwyklym Walmarcie mozna znalezc ladne ciuchy i w dodatku tanie.
M
Mka10
Gość
elvie dopiero jutro będę w domku to zerknę jak się ten nasz nazywa, był tani, coś koło 100, a super się sprawuje już prawie rok, a niestety chłopaki często używają
dziewczyny potrzebuję kupić toster, macie jakieś sprawdzone? wiem, że Elvie coś ostatnio pisała, ale nie pamiętam czy o tosterze czy gofrownicy. Szukam jakiegoś lepszego, bo my lubimy tosty i się często nimi zajadamy.
Widzę, że polowanie na zabawki się rozpoczyna
Jak ja to kocham
inhalatora polecić nie mogę, chociaż kupiłam w tamtym roku, ale nawet nie użyłam, szczęśliwie nie był potrzebny
Widzę, że polowanie na zabawki się rozpoczyna

inhalatora polecić nie mogę, chociaż kupiłam w tamtym roku, ale nawet nie użyłam, szczęśliwie nie był potrzebny
Ostatnia edycja:
aniam - orientujesz się czy on jest pneumatyczny? My mamy kupić pneumatyczny, cokolwiek to znaczy;-)
Inhalator Philips Respironics (MEDEL) Family jest inhalatorem pneumatycznym tłokowym (tzw. inhalator sprężarkowy) do terapii aerozolowej charakteryzującym się wysoką stabilnością pracy. Jest to najnowszy model jednego z najlepszych inhalatorów rodzinnych dostępnych na rynku. Dzięki dwóm maskom w wyposażeniu standardowym polecany jest do inhalacji całej rodziny. Efektywny nebulizator Jet Basic, zwiększa skuteczność inhalacji. Inhalator dla indywidualnego pacjenta do częstego stosowania. Kompresor tłokowy umożliwia podanie każdego rodzaju leku. Piękny, nowoczesny design połączony jest z przyjemną dla ucha pracą inhalatora.
fragment opisu
reklama
Podziel się: