reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dzis byłam w realu i dostałam ten słynny sześciopak pampers sensitive tylko nie za tescowe 25 zł a realowe 29 zl ale i tak kupiłam bo warto okolo 5 zl za paczke, dziwna sprawa bo obok stal 4 pak za ta sama cene co 6 pak bo w 6 paku 2 paczki sa gratis
a te clean & play z tesco bede uzywac jak skoncza mi sie sensitivy a mam ich teraz 8 paczek :)

reklama
elvie - normalnie masz jakieś nadzwyczajne tesco:-D

Ja jade do makro dziś to przy okazji zobaczę jak się mają ceny rzeczy dzieciowych tam

Aniam koniecznie daj znać jak coś fajnego w Makro wypatrzysz, ja się nie mogę zebrać aby Makro odwiedzić, jakoś zawsze jak jestem to rewelacji cenowych nie ma, porównywalne ceny do zwykłych supermarketów,a czasami nawet drożej.

no w maju w sam sezon komunijny to zycze szczescia w szukaniu knajpy...

U nas chrzczą w soboty a komunie są w niedziele za to w maju nie ma zbyt dużo ślubów a w czerwcu jest już często bardzo gorąco, ja brałam ślub w czerwcu i było wtedy 35' masakra. Knajpki w mojej okolicy maja takie małe sale komunijno - chrztowe:tak: i liczę na to ze się na jakąś załapię a jak nie to się coś wymyśli :tak:

Dziewczyny, gdzie kupiłyscie jakieś porządne kołderki 120/90 ??? Chodzi mi o kołderki 'lekkie' - letnie.

W moim ukochanym mieście królują 135/100... jak się spytałam sprzedawczyni dlaczego? ona mi na to, że są dostosowane do tych większych łóżeczek... jak palcem wskazałam ścianę z łóżeczkami 120/80 z pytaniem, co do tych proponują, to ona mi na to, że rozmiar 135/100 jest UNIWERSALNY... no ręce mi opadły! Z poszewkami to nie problem- się zmniejszy, jakby co, ale przecież nie będę kołdry przerabiać :tak:

Aniam koniecznie daj znać jak coś fajnego w Makro wypatrzysz, ja się nie mogę zebrać aby Makro odwiedzić, jakoś zawsze jak jestem to rewelacji cenowych nie ma, porównywalne ceny do zwykłych supermarketów,a czasami nawet drożej.

W makro kiszka .. wsio drogie pampki koszmicznie drogie bym powiedziała nawet jedyne co nabyłam to paczkę pampers newborn te małe 1ki 43 szt ale nie wiem za ile w sumie . a tak nie ma po co tam jechac . My po inne rzeczy bylismy więc dzieciowe tylko przy okazji zobaczyłam co jest

Nie było mnie cały weekend na BB i teraz mam dużo nadrabiania. Widać, że weekend miałyście zakupowy :-)

Co do chusteczek clean&play to one nie mają parabenów. Pachną przepięknie, są nasączone mocno. Ale są malutkie. Wydaję mi się, że jak już dzidzia będzie starsza to można ich używać, ale dla noworodka wybrać coś mniej nasączonego zapachami.

Co do tescowych "pakalanek" to też muszę nabyć. Mam 2 paczki pakalanek oryginalnych, ale te też trzeba będzie przetestować. Dzięki za zdjęcie, będę wiedziała czego szukać w tesco.

aniam141 płaszczyk przecudny, taki "dorosły". Piękny nabytek.

Katik wyprawka extra. Też mam zamiar kupić po chrzcinach ten leżaczek co ty. Mata z fisher prica też super. No a bokser prześliczny. Uwielbia tą rasę psów.

Moja mała dostała pierwszy prezent, nie licząc licznych prezentów od mamy. Ten dostała od mojej przyjaciółki, która mieszka w Szkocji. Niestety przez moją chorobę nie widziałyśmy się, ale paczkę odebrał mój mąż. Następnym razem odwiedzi mnie jak już mała będzie na świecie.
Prezent to ten słonik, śpiochy, skarpetki i czapeczka.

Załączniki

• 100_4614.jpg
    100_4614.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_4615.jpg
    100_4615.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Oczywiście moja mama znowu zrobiła małej niespodziankę. Załatwiła mi pozytywkę od przedstawiciela z Nestle + zabawka na rączkę. I kolejne ciuszki.

Załączniki

• 100_4616.jpg
    100_4616.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry