reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

AAkata, wozek jest swietny, solidny i bardzo mi sie podoba!
A zakupy boskie!!!!
Bardzo mi sie podobaja!!!
Piekne sa te rzeczy i widac, ze gatunkowo rowniez bardzo dobre!!!

A oto moje zakupki:
Zwroccie uwage na komplet z motywem lamparta i moro! HIhi
dscf5396p.jpg

By gerardkavanagh, shot with FinePix S5600 at 2010-02-22
dscf5395.jpg

I rozek z poduszeczka z marszczona lamowka...ten bedzie sluzyl jako rozek a ten , ktory doostane w gratisie bedzie jako koluderka do lozeczka...
Kocyk jest tam zwiniety z taki misiem ale jest super mieciutki!

Kupilam tez 2 smoczki, 2 butelki antykolkowe, majty do porodu z siateczki bardzo fajne, gadzety firmy Canpol..sa niedrogie ale ladne!
flanelowe pieluszki i zwykle biale rowniez kupilam.
dscf5394.jpg

dscf5392i.jpg

dscf5393.jpg

dscf5391.jpg

dscf5390k.jpg

reklama
Mam tylko 1 zonka :-)
W 1 paczuszczce przyszly 4 body z krotkim rekawkiem bardziej dla dziewczynki, moze ktoras z Was kobitki chcialaby sie zamienic jak macie jak macie poodbna sytuacje??One sa z allegro. bardzo dobra jakosc rozmiar 62 :-)

Ilonka, świetne to Twoje zakupowe szaleństwo;-)
My też mamy pieluszki flanelowe z misiem na chmurce:-)
I majty i podkłady mam takie same:-)

:-D:-D:-D kwiatku to masz dobre oko. Mąż ją wczoraj wcisnał tam i mi dziś sie nie chciało łóżeczka podnosić by ja obfotografować, ale widzę że się jednak załapała :-)

Kurde z tym wózkiem to chyba pech, bo zmierzyliśmy bagażnik i chyba na szerokość nie wejdzie o 2cm :wściekła/y: no ale mążwymyślił, że może jakoś na boku kłaść. Nic trzeba będzie się wybrać do sklepu i przymierzyć stelaż czy wchodzi. Inaczej chyba zwariuje, bo już odetchnęłam z ulgą, że wózek wybrany i duuuuuuuuży kłopot z główki.

Kupiłam chusteczki pampers sensitiv 4pak za 19,99. Nie wiem czy to w końcu się opłacało czy nie ale chyba tak bo ostatnio 1 opakowanie widziałam o ile dobrze pamiętam za 8,... z groszami czyli i tak taniej wyszło. A W tesco pampersów 2 brak promocyjnych. No i moim rossmanie nie ma kosmetyków tego bubchena czy jak to się pisze, heh musze zajrzeć do innego jak pojade do mamy.

Kurde z tym wózkiem to chyba pech, bo zmierzyliśmy bagażnik i chyba na szerokość nie wejdzie o 2cm :wściekła/y: no ale mążwymyślił, że może jakoś na boku kłaść. Nic trzeba będzie się wybrać do sklepu i przymierzyć stelaż czy wchodzi. Inaczej chyba zwariuje, bo już odetchnęłam z ulgą, że wózek wybrany i duuuuuuuuży kłopot z główki.

Akaata to widzę,że tak samo jak my się wkurzyliście. Dla nas ten wózio to był na 100% wybrany, ale ma chyba największy stelaż ze wszystkich z jakimi porównywałiśmy. Zawsze możecie zdjąć kółka do bagażnika,ale to chyba nie jest zbyt praktyczne. Sam wózio super,ale stwierdziłam, że przy kombinowaniu to zniszczymy i wózek i samochód. Do męża auta wejdzie,ale też na wcisk więc chyba poszukiwania czas wznowić:eek:

Aniez wyobraz sobie ze ja nigdy nie wkladalam do pralki tego wkladu...
jakos o tym nie pomyslalam i balabym sie ze mi sie ta watka zbryli, z reszta nigdy hania nie osikala tego wiec tak ajkos tylko na wietrzeniu poprzestawalam

Ja wklad pościelowy Kuby prałam- tylko w niższej temp. (też można było)- ale to ze względu na roztocza i bakterie i inne takie moje paranoje, bo kołdry to mojemu szczęściu nie udało się jeszcze zasikać :-D

Akaata to widzę,że tak samo jak my się wkurzyliście. Dla nas ten wózio to był na 100% wybrany, ale ma chyba największy stelaż ze wszystkich z jakimi porównywałiśmy. Zawsze możecie zdjąć kółka do bagażnika,ale to chyba nie jest zbyt praktyczne. Sam wózio super,ale stwierdziłam, że przy kombinowaniu to zniszczymy i wózek i samochód. Do męża auta wejdzie,ale też na wcisk więc chyba poszukiwania czas wznowić:eek:

Kurde ale mężul patrzył to np GTX tez ma podobne wymiary. Więc ja już nie wiem, nie mam pomysłu na wózek, ten taki fajny i w dobrej cenie... :confused2:

reklama
:-D:-D:-D kwiatku to masz dobre oko. Mąż ją wczoraj wcisnał tam i mi dziś sie nie chciało łóżeczka podnosić by ja obfotografować, ale widzę że się jednak załapała :-)

Kupiłam chusteczki pampers sensitiv 4pak za 19,99. Nie wiem czy to w końcu się opłacało czy nie ale chyba tak bo ostatnio 1 opakowanie widziałam o ile dobrze pamiętam za 8,... z groszami czyli i tak taniej wyszło. A W tesco pampersów 2 brak promocyjnych. No i moim rossmanie nie ma kosmetyków tego bubchena czy jak to się pisze, heh musze zajrzeć do innego jak pojade do mamy.

Bubcheny można tez nabyć w super pharm.

zdejmowanie kól to idiotyzm :wściekła/y: a jaki wkurzający .. szczególnie jak się jest samemu nie polecam jak się mały urodził jeszcze przez miesiąc miałam takie auto że nie wchodził stelaz i tylko się męczyłam . Do tego pod kołami na tych pałąkach musi być troszkę smaru i zawsze coś albo siebie upaprałam .. :no:

Do góry