reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

nadrobiłam zakupowy śliczne rzeczy macie kobity
To i ja się pochwalę kilkoma rzeczami-
maskotki z Ikei jakie ostatnio dostał Antonio
kocyk akrylowy od mojej mamuni
pajacyk i kaftanik od mojego brackiego
koszule do karmienia- troche oczojebne te kolory ale mam je zamiar tylko zabrać do szpitala bo się nie czuje w takim stroju zbyt dobrze i kilka pierdółek z Antosiowych półek

Załączniki

• P3012722..jpg
    P3012722..jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 62
  • P3012720..jpg
    P3012720..jpg
    27 KB · Wyświetleń: 73
  • P3012718..jpg
    P3012718..jpg
    18 KB · Wyświetleń: 73
  • P3012717..jpg
    P3012717..jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 70
  • P3012724..jpg
    P3012724..jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 71
  • P3012725..jpg
    P3012725..jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
kamisia oczojebne ..hehehe, dobre! ja sie jeszcze nie doczekalam mojej przesylki ze stanikami i koszula i już mnie bierze cholera!! najbardziej na tej koszuli mi zależy.
Słuchajcie wyczytałam, że najlepiej po porodzie jest jak matka ma swoj naturalny zapach (gdzies chyba juz temat byl poruszony) no i idąc tym tropem szukalam jakichs delikatnych kosmetykow dla siebie. W ostatecznosci chcialam uzywac Bubchena - takie jakie mam dla mojego brzdąca. No, ale po przewertowaniu kilkudziesieciu stron w necie musze powiedziec, ze duzo pozytywnych opinii maja kosmetyki te rossmanowskie Babydream, no i ponoc sklad w 100% naturalny. chetnie polecany dla dzieciaczkow. przy najblizszej okazji musze to sprawdzic

dziewczyny sliczne rzeczy kupujecie, co jedne to fajniejsze... ja to bym mogla kupowac i kupowac...
a co do tych rzeczy z apteki to ja nic nie kupuje, moja polozna powiedziala ze nie trzeba nic kupowac na zapas, wiec nie kupuje...mam tylko sudokrem, ktory mama mi z polski przywiozla i tantum rosa...

SALAMANDRA- te kosmetyku z rossmana z serii babydrem są super. Ostatnio zakupiłam oliwkę na rozstepy dla kobiet w ciązy- jest boska i ma taki sliczny delikatny zapach....u nas można jeszcze kupić krem na rozstępy i krem do biustu. Za oliwkę zapłaciłąm 8 zł i jest chyba najlepsza z tych , które do tej pory używałam....z tym że nie wiem jak reszta kosmetyków pod względem zapachu....akurat oliwka działa pobudzająco na mojego P.:-):-):-):-):-):-D

ja chyba mam już z 5 piżam z tej firmy, uwielbiam ja bo gatunkowo dobra, tak więc i koszule postanowiłam kupic tez tej firmy.

A mam pytanie odnośnie majtek poporodowych, czy któraś zamawiala je u r_p77
Wielorazowe majtki siatkowe 2szt Super po porodzie (936238792) - Aukcje internetowe Allegro jaki torozmiar wziąć, lepiej większe czy mniejsze i ile sztuk? 2 wystarczą czy lepiej mieć ze 4 ?
ja kupilam
fajne sa
o ma rozmiar L do 120 cm w pasie i XL na iwecej
te L spokojnie trzeba brac, bo przciez tos ie uzywa jak juz dziecko z brzuszka wyjdzie to az tyl tych centymetrów nei ma
mniejszych rozmairów nei ma ale ona sie z takich malutenkich rozcigaja na duuuuzze wiec sa uniwersalne
Elvie cos o szeleszczeniu mówila ale to raczej ceratkowe majtki szeleszcza te nie, bo sa siatkowe bawełniane i dobre sa do spzitala bo wszystko tam oddycha, tylko podklad poporodowy i to sie zaklada

Z aptecznych rzeczy to kupiłam/kupuję:

Arnica Montana 9 CH - 7 zł (po porodzie)
Arnica Montana 15 CH - 7 zł (przed porodem)

a co to?

Kamisia
super fotki ten kocyk uroczy

SALAMANDRA- te kosmetyku z rossmana z serii babydrem są super. Ostatnio zakupiłam oliwkę na rozstepy dla kobiet w ciązy- jest boska i ma taki sliczny delikatny zapach....u nas można jeszcze kupić krem na rozstępy i krem do biustu. Za oliwkę zapłaciłąm 8 zł i jest chyba najlepsza z tych , które do tej pory używałam....z tym że nie wiem jak reszta kosmetyków pod względem zapachu....akurat oliwka działa pobudzająco na mojego P.:-):-):-):-):-):-D

Tez ja mialam... jest zolta... teraz nie moge doprac szlafroka :baffled: dzis bedzie mial druga ture z vanishem
:baffled:

reklama
kamisiu, naprawde mam caly szlafrok zolty na brzuchu i mimo, ze to gruby szlafrok to mi przesiakla troche na druga strone... ja mowie o takiej oliwce babydream z kobieta z golym brzuchem na etykiecie...

Do góry