reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
dziewczyny, wszystkie macie juz wozki w domach? bo moj wlasnie juz jest w sklepie i zastanawiam sie czy juz go odbierac czy jeszcze nie?

i jeszcze jedno: kupowala ktoras z was ta zabawke z biciem serca dla dziecka? ja wczoraj patrzylam sie ale brzydkie z wygladu byly...moze jakas ktoras z was ma jakas fajna i moze polecic?
My jeszcze wózia w domu nie mamy, w marcu nabędziemy;-) A zabawki w zakupowych planach nie mam.
Znów się dorwałam do Allegro i nazamawiałam tyle, że szok. Dziś zapłacę i jak dostanę to się pochwalę. Na szczęście rozsądniejsza już byłam i wybierałam większe rozmiary 68-74, bo 56 i 62 to już mam zdecydowanie za dużo:/

może kwestia modelu ale koleżanka moja też miała whirpoola i mówiła to samo że ciemne rzeczy musiała płukać na dwa razy

Może po prostu za dużo proszku sypie. Raz przy czarnym tez dałam za dużo proszku, wiec wtedy były zacieki. Też mam whirpoola i jestem mega zadowolona, zreszta u nas w rodzinie wszyscy maja whirpoola, niektórzy od paru lat i super sa te pralki. Mam model Whirlpool AWO/D 4520/P.

Salamandra piękna pościel!!! Mi kilka razy też super okazje przeszły koło nosa sama zobacz za jaką cenę poszły te rzeczy, aż szkoda, że nie obserwowałam tych aukcji:
LEŻACZEK-BUJACZEK FISHER PRICE Z WIBRACJAMI 2W1 (937168827) - Aukcje internetowe Allegro
(ten leżaczek kosztuje ponad 200zł)
1B FISHER PRICE KARUZELA 2w1 Z BICIEM SERCA (918700675) - Aukcje internetowe Allegro
(ta karuzelka ma dźwięk bijącego serca Justa może poszukaj takiej)

Dziewczyny polecam użytkownika,który ma chyba najtańsze rzeczy z Tommee Tippee
Vespa23
ja się zastanawiam nad tym zestawem, tyle,że mam już termometr 10w 1, u innych ten zestaw jest po 70-80zl
NOWY TOMMEE TIPPEE elektroniczny termometr zestaw! (940195396) - Aukcje internetowe Allegro

Jutro jedziemy do Ikei do Wrocławia, po różne rzeczy do pokoju dziecięcego. Już nie moge się doczekać !!!! :-):-):-)
A wczoraj kupilismy w Castoramie farbę i będzie malowanko. :-)
Nareszcie zaczynamy urządzać pokój. :-)

Moja pralka zostawia zacieki na ubraniach jak za duzo do niej zaladuje. Zreszta jakos specjalnie mnie to nie dziwi, bo jak beben jest wypchany, to te ubrania nie maja miejsca zeby sie ruszac ;-)

ja się zastanawiam nad tym zestawem, tyle,że mam już termometr 10w 1, u innych ten zestaw jest po 70-80zl
NOWY TOMMEE TIPPEE elektroniczny termometr zestaw! (940195396) - Aukcje internetowe Allegro

Kittek, ja tez mam termometr taki do ucha i czoła (baby ono), ale jak małej wychodzi z niego powyżej 38 st. to i tak na wszelki wypadek sprawdzam zwykłym elektronicznym w pupie (choć długo to już tak sobie raczej nie da ;-)), czy aby na pewno. Bo zdarzyło mi się parę razy, że np. na czole było 36 z kawałkiem, a w uchu ponad 38. No i w szpitalu też używali takiego do czoła i na nim nie miałam gorączki, a z rtęciowym pod pachą wyszło 40 st. i była szybka akcja. Więc ja polecam jednak mieć jakiś drugi kontrolny termometr. A zestaw jest ładniutki, tylko: pilniczków dotąd nie używałam na małej, gruszki nie umiem używać...

reklama
Do góry