basia0412
Fanka BB :)
może kwestia modelu ale koleżanka moja też miała whirpoola i mówiła to samo że ciemne rzeczy musiała płukać na dwa razy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Boscha i jestem bardzo zadowolona ( nie kupuj firmy whirpool źle płucze trzeba na dwa razy)
Ja mam 75G ;-( i też się zastanawiam, czy H czy I do karmienia brać? Zamawiałaś już?ale wam zazdroszczę tych rozmiarów piersi ja chodzę w 80H i do karmienia zakupiłam 80 I !!!!!!!!!!!!!![]()
My jeszcze wózia w domu nie mamy, w marcu nabędziemy;-) A zabawki w zakupowych planach nie mam.dziewczyny, wszystkie macie juz wozki w domach? bo moj wlasnie juz jest w sklepie i zastanawiam sie czy juz go odbierac czy jeszcze nie?
i jeszcze jedno: kupowala ktoras z was ta zabawke z biciem serca dla dziecka? ja wczoraj patrzylam sie ale brzydkie z wygladu byly...moze jakas ktoras z was ma jakas fajna i moze polecic?
może kwestia modelu ale koleżanka moja też miała whirpoola i mówiła to samo że ciemne rzeczy musiała płukać na dwa razy
ja się zastanawiam nad tym zestawem, tyle,że mam już termometr 10w 1, u innych ten zestaw jest po 70-80zl
NOWY TOMMEE TIPPEE elektroniczny termometr zestaw! (940195396) - Aukcje internetowe Allegro