reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wygląda na to że nie uda nam sie naprawic zapiecia od fotelika i musimy domówić nowy... :(
będzie on taki:
CHICCO FOTELIK SYNTHESIS 0-13 GWAR.POL 3 KOL. 2010 (944049236) - Aukcje internetowe Allegro
kolor astral
nie mam za bardzo wyboru co do fotelika, bo chce zeby mi sie wpinal na stelaż zebym mogla na weekendy w lato bez gondolki jezdzic do rodzicow i tesciow
Ładny fotelik i dobra firma - nie marudź;p
A ja wygrałam kolejne 3 aukcje. M. już nic nie mówi:D
trampki adams..jpgbuty adams 3-6..jpgprimark sztruksy&#.jpg

Orientujecie się może jak to jest z osłonkami na piersi???? Na allegro sprzedają różnych firm może któraś stosowała albo coś słyszała czy faktycznie się sprawdzają i przydają????

Orientujecie się może jak to jest z osłonkami na piersi???? Na allegro sprzedają różnych firm może któraś stosowała albo coś słyszała czy faktycznie się sprawdzają i przydają????

Niestety nie pomogę, bo co prawda jak urodziłam córcię, to kupiłam ale nie stosowałam ani razu.

Ja wczoraj odebrałam w aptece akcesoria zamówione na doz.pl, także mam już wszystko ufff, zaopatrzylam sie nawet w pas poporodowy, poczytałam na necie i laski polecały pas Pani Teresy:)

ja właśnie też dzisiaj się temu przyglądałam i chyba zamówię. Canpola widzialam za 10 zl, wiec nie majatek, a moze akurat sie przyda.
A ja od rana zadowolona, bo już doszła do mnie przesyłka z pościelą :-) wklejam zdjęcie (nie mam jeszcze łóżeczka wię tylko rozłożyłam, to z kokarda to baldachim):

Załączniki

• drewex..jpg
    drewex..jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_7266..jpg
    DSC_7266..jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 67
Wronka, też mi ten pas polecano. Koleżanka nosząca zwykle rozmiar 38 przed ciążą kupiła sobie pas poporodowy XS i mi tez to samo doradzała, ale czy ja się w XS wcisnę?? Wątpliwe..

E.Salamandra - Śliczna ta hipciowa pościel!! Daj znać jak się zachowa po praniu, bo też ma ją w późniejszych planach zakupowych:-)

Jeśli chodzi o nakładki na piersi to położna mi mówiła, aby nie kupować, bo to grosze w aptece kosztuje i jak będzie potrzeba to męża można wysłać. Poza tym niektóre dzieci nie potrafią załapać jak przez to jeść i ostatecznie mamy sięgają po butelki..

Dziewczyny jak to właściwie jest z tym pasem? Bo jedni mówią żeby nie używać bo to osłabia mięśnie i że brzuch się wtedy tak nie wciąga... a przyznam jak każda chciałabym ładnie wygladać po ciązy... starczy że mam kanion kolorado na brzuchu z powodu rozstępów, to chciałabym chociaż mieć w miarę płaski...
e.salamandra pościel rewelka i przesyłka też chyba ekspresowa no nie?

Dzięki za odpowiedzi ;-)

Właśnie robię zamówienie na doz.pl i te gaziki wszystkie są nasączone alkoholem tak być powinno ? Czy zamiast oilatum może być emolium? No i ostatnie pytanie czy lepszy bephanaten czy maltan na podrażnione sutki????

Ostatnia edycja:
reklama

nie pomogę bo nie używałam
dobre są ponoć przy problemach z brodawkami, jak sie ma jakieś wklęsłe
no i jak bardzo boli i dzieciaczek pogryzie tak że nie można karmic
u mnie jakoś się obeszło bez :)

Do góry