Ja nie mam ani nie zmaierzam kupowac takiego nosidelka...są niezdrowe i nie wygodne dla maluszka, jestem zdecydowanie na NIEDziewczyny musze się poradzić bo już sama nie wiem co zrobić. Myślałam o zakupie takiego nosidełka do powiedzmy 6 m-ca życia dziecka (dla siedzacego już posiadam nosidełko po starszym synu). Chodzi mi o mniejwięcej coś takiego Nowe Nosidełko EUROTECH krzyżowe zapięcie Atest (943742652) - Aukcje internetowe Allegro. Miałyście takie? To pytanie dla min. podwójnych mamalbo kupujecie takie? I jeżeli tak to jakie.Jakiej firmy i jak się sprawowały?
Pytam bo jedziemy na wczasy i tam spacer plażą z wózkiem jest raczej trudny... a tak malucha do nosidełka i wio...
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Katik, Wronka dzięki za opinie :-)
Wprawdzie poczekam co powiedzą inne dziewczyny ale raczej mnie przekonałyście... właśnie też nie byłam przekonana do końca co do tej wygody...ale jak wiadomo allego robi wode z mózgu
Wprawdzie poczekam co powiedzą inne dziewczyny ale raczej mnie przekonałyście... właśnie też nie byłam przekonana do końca co do tej wygody...ale jak wiadomo allego robi wode z mózgu

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dzięki dziewczyny za rady... co do chusty... to niestety odpada ze względu na to że dziecię jest noszone z nóżkami w rozkroku... i byłabym tylko ja "skazana" do noszenia bąbla. Mąż jest dużo bardziej potężny i u niego po prostu takie noszenie nie wchodzi w grę... także pozostaniemy chyba przy wózku...pchać będziemy na zmiane 

Dzięki dziewczyny za rady... co do chusty... to niestety odpada ze względu na to że dziecię jest noszone z nóżkami w rozkroku... i byłabym tylko ja "skazana" do noszenia bąbla. Mąż jest dużo bardziej potężny i u niego po prostu takie noszenie nie wchodzi w grę... także pozostaniemy chyba przy wózku...pc będziemy na zmiane![]()
są rożne pozycje w jakich można nosić maleństwo
Jeszcze zdjęcia z Ikeowskich zakupów, następne zdjęcie wstawię jak już pokój będzie gotowy. Więc to nie będzie szybko, bo dopiero w przyszłym tyg malowanie.
Mam 2 ręczniki z kapturkiem i dokupiłam jeszcze zwykłe duże ręczniki dla dziecka. Są takie ładne te kolory, takie żywe. Ciekawe jakie będą po praniu, ale już mam nauczkę po praniu pościeli i teraz wstawię w mniejszej temperaturze.
Chciałam kupić krzesełeczko to z oparciem, ale akurat mieli braki w magazynie, więc wzieliśmy ten stołeczek.
W ogóle to chyba bombę podłożyli na parkingu, bo było kupę straży pożarnej, chodzili i ewidentnie czegoś szukali
Dobrze, że Ikei nie zamknęli, bo chyba bym wpadła w depresję :-)
Mam 2 ręczniki z kapturkiem i dokupiłam jeszcze zwykłe duże ręczniki dla dziecka. Są takie ładne te kolory, takie żywe. Ciekawe jakie będą po praniu, ale już mam nauczkę po praniu pościeli i teraz wstawię w mniejszej temperaturze.
Chciałam kupić krzesełeczko to z oparciem, ale akurat mieli braki w magazynie, więc wzieliśmy ten stołeczek.
W ogóle to chyba bombę podłożyli na parkingu, bo było kupę straży pożarnej, chodzili i ewidentnie czegoś szukali

Załączniki
13x13, Maonka - suuuuper zakupy!!
Łóżeczko 13x13 fajowe:-)
Ja znów jutro zaszaleję, bo wybieram się do Legnicy i zamierzam dwie hurtownie z rzeczami dla maluszków nawiedzić;-)
Allegro mi znów M. zablokował, bo wygrałam 37 aukcji
Łóżeczko 13x13 fajowe:-)
Ja znów jutro zaszaleję, bo wybieram się do Legnicy i zamierzam dwie hurtownie z rzeczami dla maluszków nawiedzić;-)
Allegro mi znów M. zablokował, bo wygrałam 37 aukcji
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ty kupowalas ten stanik u tego samego sprzedawcy co dziewczyny? co to sa przeboje z tymi rozmiarami albo niedoslaniem odpowiedniej ilosci? ja u niego tylko po ok 14 zł widzialam stanikiW końcu mam ten stanik, za całe 7 zł. :-) Trafiłam w rozmiar. Rzeczy apteczne odebrane. Ikea dziś zaliczona :-) Jednym słowem bardzo udany dzień.
Podziel się: