reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kwiatuszek no ja zamówiłam dwa staniki i bluzkę a przyszedł jeden stanik i bluzka. A cena faktycznie 14 zł... nie wiem gdzie maonka kupowała

reklama

Ale linomag chyba nie jest na odparzenia - wiec przyda Ci sie cos dodatkowego na odparzenia. Wlasnie dlatego najlepszy zdaje sie byc bepanthen bo jest i na brodawki i na odparzenia.

olapolap teoretycznie masz rację... sprawdź jeszcze jaki jest opis na kartkach ...

Dokładnie bephanten jest i na odparzenia i na brodawki. Do tego bephanten jest świetny na wszelakeigo rodzaju otarcia... np przy katarze do smarowania pod nosem... Mój syn sie sam o niego upomina...

Dzięki zamówiłam linomag na co dzień i w razie co bephanaten ;-)

13 x 13 zaszalalas...
Przepiekne lozeczko...!!!
Wogole wszystko przepiekne.
Urzeklo mnie!
Jest cudowne...
W porownianiu do Was to ja bide bede miala.
My sypialnie w Dublinie bedziemy dzielic razem z pokoikiem dla dzieciatka, zostanie nam tylko wolny salon a tu w Polsce mamy wyremontowany jeden pokoj czyli tez bedzie on wspolny.
Ale mi to :-(
Hihihihihihihihihihihihihihihihihi

Jeszcze zdjęcia z Ikeowskich zakupów, następne zdjęcie wstawię jak już pokój będzie gotowy. Więc to nie będzie szybko, bo dopiero w przyszłym tyg malowanie.
Mam 2 ręczniki z kapturkiem i dokupiłam jeszcze zwykłe duże ręczniki dla dziecka. Są takie ładne te kolory, takie żywe. Ciekawe jakie będą po praniu, ale już mam nauczkę po praniu pościeli i teraz wstawię w mniejszej temperaturze.
Chciałam kupić krzesełeczko to z oparciem, ale akurat mieli braki w magazynie, więc wzieliśmy ten stołeczek.
W ogóle to chyba bombę podłożyli na parkingu, bo było kupę straży pożarnej, chodzili i ewidentnie czegoś szukali :baffled: Dobrze, że Ikei nie zamknęli, bo chyba bym wpadła w depresję :-)

tez mam taka lampke i kulkokota. tylko, ze kulkokota juz razmik sobie przywlaszczyl :-)

Ty kupowalas ten stanik u tego samego sprzedawcy co dziewczyny? co to sa przeboje z tymi rozmiarami albo niedoslaniem odpowiedniej ilosci? ja u niego tylko po ok 14 zł widzialam staniki

Kupowałam stanik u u_bar, ona miała wyprzedaż tych staników, ale widzę, że już wszystkie do karmienia wyprzedała.
U tamtych nie zamawiałam, bo nie odpisali mi na maila. Chciałam się dowiedzieć jakie są wymiary dokładne w cm, w biuście i pod biustem. A za te 7 zł, stwierdziłam że mogę zaryzykować :-)

Dagsila kulokot jest uroczy :-) Ramzesikowi tez się coś należy od życia, a co. Fajne były małe myszki, właściwie to szczury, akurat jako zabawki dla kota.

13x13 - sliczne zakupy, a twoje lozeczko i posciel to widze ze czesto sie tutaj powtarza, robi furrore!
maonka - to dzien rzeczywiscie nalezy do udanych, te same lampki mam i sa super

u nas tez pokoik dla ksiezniczki juz skonczony, maz sie postaral bo chce jutro na narty jechac z kumplami ale mu powiedzialam ze musi do tego czasu mi wszystko porobic i porobil hihi, ciagle tam siedze i sie patrze...

Dziewczyny sliczne to wszystko. Mozna patrzec i patrzec.

Justa - i co sie chwali a nie pokazuje??? Tak na slowo to my nie wierzymy :no::no::no:;-);-);-)

reklama
Dzięki dziewczyny za rady... co do chusty... to niestety odpada ze względu na to że dziecię jest noszone z nóżkami w rozkroku... i byłabym tylko ja "skazana" do noszenia bąbla. Mąż jest dużo bardziej potężny i u niego po prostu takie noszenie nie wchodzi w grę... także pozostaniemy chyba przy wózku...pchać będziemy na zmiane :-p
no tak wlasnie dziecko wisi w nosidelku, w dodatku nosidelka sa usztywniane, co moze prowadzic do problemow z bioderkami.
Co do chust - to jest wiele pozycji, male dzieci nosi sie w innych pozycjach, dzieci starsze juz inaczej. Pozatym chusty dopasowuja sie do pozycji dziecka a nie nakazuja mu sztywno siedziec w nosidelku.
No i jeszcze jedno - w przypadku chusty wzrost meza nie ma zadnego znaczenia, bo chusty sa jesli dobrze pamietam w 3 rozmiarach i mozna zamowic taka by byla odpowiednia do wzrostu noszacego.

... i tak na marginesie - dla mnie to niesamowicie z jednej strony sexy a z drugiej rozczulajacy widok jak widze faceta z chusta i dzieckiem w srodku.

Do góry