reklama
Nasze dzisiejsze zakupy dla Lenki:
-przewijak,
- 2 pokrowce na przewijak + śliniaczki gratis,
- myjka kąpielowa,
- rajstopki z myszką na pupci:-)
Sobie kupiłam:
- koszulę do karmienia - wreszcie przyzwoitą
- majtki jednorazowe poporodowe.
Zabawkę dostałam od przyjaciółki. Synek jej siostry uwielbiał się nią bawić, a że ma już 2latka to dostaliśmy w spadku. Świeci, gra i wygląda jak nowa:-)
Jeszcze tylko wózek Inglesina i mamy komplet:-)

-przewijak,
- 2 pokrowce na przewijak + śliniaczki gratis,
- myjka kąpielowa,
- rajstopki z myszką na pupci:-)
Sobie kupiłam:
- koszulę do karmienia - wreszcie przyzwoitą
- majtki jednorazowe poporodowe.
Zabawkę dostałam od przyjaciółki. Synek jej siostry uwielbiał się nią bawić, a że ma już 2latka to dostaliśmy w spadku. Świeci, gra i wygląda jak nowa:-)
Jeszcze tylko wózek Inglesina i mamy komplet:-)

Ilona1985
Fanka BB :)
WESOLA
widzialam te gratisy sa superowe..
ja mialam u siebie termosik na butelke i lancuszek do smoczka i to o czym wczesniej wspomnialam...
:-)
caluski
super zakupki dziewczynki!!!
widzialam te gratisy sa superowe..
ja mialam u siebie termosik na butelke i lancuszek do smoczka i to o czym wczesniej wspomnialam...
:-)
caluski
super zakupki dziewczynki!!!
Katik
...jestem mamą...
to Mezulek pewnie sie modli zeby corcia w Mamusie sie nie wdala.... bo z torbami pojdzie w domu przy dwoch takichja zawsze za duzo nakupuje... byla promocja to kupilam wszystko...taka juz jestem - psychol normalny i zakupocholik![]()

hehe, mam te same majtaski, jedne otworzylam zeby sprawdzic jak sie nosi... Komfortowe nie sa, ale da sie oblatac- majtki jednorazowe poporodowe.

No i Justa- ciuszki super
Elvie - ten przewijak calkiem fajny sie wydaje
Justa bajkowy pokoik
Oglądałam te dywaniki-serduszka na necie, szkoda,że w okolicy Ikei nie mamy:-( tyle tam fajnych rzeczy. A wogóle to nigdy się do Ikei w Polsze nie wybraliśmy, a 'zwiedziliśmy' norweską, czeską i niemiecką
Tylko pierdółki mogłam tam kupić bo byliśmy na wakacjach więc mąż mi wybił z głowy targanie np dywanu 
Elvie świetne zakupy, super zabawka, no i widzę że żyrafki mamy na koszulach podobne

Elvie świetne zakupy, super zabawka, no i widzę że żyrafki mamy na koszulach podobne
mm&sm
Fanka BB :)
Dziewczyny superowe zakupki!
Justa pokoik śliczny Już widziałam wściekle różowe, że po chwili patrzenia głowa bolała, a Twój jest subtelny i uroczy
Też postawiłam na Bubchena, ale nie mam nawet połowy tego co Ty :-)
Justa pokoik śliczny Już widziałam wściekle różowe, że po chwili patrzenia głowa bolała, a Twój jest subtelny i uroczy

Też postawiłam na Bubchena, ale nie mam nawet połowy tego co Ty :-)
reklama
Przybijam;-) Mi się juz na necie spodobał, a na żywo jeszcze ładniejszy. No i nie wiedziałam nawet, że są jakieś z trzech stron zabezpieczone, dopiero dziś mnie babka w hurtowni uświadomiła. Mam nadzieję, że to będzie trafiony zakup.elvie3 - haha przybijaj piatke! mamy ten sam przewijak! ja tez go w polszy zamowilam, jest sliczniutki!!
Podziel się: