reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Hej laseczki -ja tylko na chwilkę -padam na twarz...
jesteśmy spakowane do szpitala -więc już lużniej na psyche;)
nie żeby się coś działo ale zawsze to większy komfort wiedzieć że wszystko gotowe.

Ja chodzę wiecznie zmęczona i ospała... nie wiem co mi jest ale energii brak -więc grzecznie ide spać:)
Dobranoc

A to nasze kolejne zakupy... część już wyprasowana ale to co na prasowanie czeka mnie przeraża:baffled: ważne ze już wszystko wyprane:-)

No i zdążyłam ze wszystkim;-)

oj szalejecie :-)

powodzenia w prasowaniu ;-D

a chusteczki to pampersowe nie maja parabenow - nivea maja

reklama
Moglybyscie mi przypomniec jakie chusteczki do dupci sa pozbawione parabenow? :-D
Kupiłam dwa 6-paki chusteczek pampers - one parabenów nie mają.
Nivea mam jakieś w niebieskim pudełeczku i niestety mają:/
Od gin. dostałam Dzidziuś - też mają.
Sprawdzaj składy robiąc zakupy i będzie O.K. ;-)

właśnie przyszła moja pralusia... jest śliczna... ;-) jak wszystko co nowe :-) szkoda tylko, że te dupki mi jej nie podłaczyły, no ale niby tego nie muszą robić, a zażalenia do sklepu :eek: na szczęście to nie jest żadna filozofia dwa przewody i kabel, no ale tak to już bym miała gotową.

13x13...no nieźle szalejesz:tak:, tylko teraz to prasowanie...hehe:-D

kici....fajnie tak nowiutka praleczka:-D, tez bym chetnie swoja wymieniła, ale nie jeszcze pochodzi (tfu, tfu), bo dodatkowe wydatki tera nie sa mi potrzebne:no:, tymbardziej ,że w sobote musielismy 500zl wydac na naprawe tłumika w samochodzie bo nam odpadł:wściekła/y:

A u mnie d**a, nie będę miała mojego wozia, znaczy się arctica, bo w sprzedaży będzie dopiero pod koniec maja, a tak długo ta ja czekac nie będę:wściekła/y:, no ale na szczęście jest jeszcze w czym wybierac, bo klorystyka 2010 jest ładna, wiec chyba na dniach pojade kupic kolor ROCKY:tak:

Dostałam w prezencie kolejną pościel: http://www.bombik.pl/index.php?products=product&prod_id=488

No i moja babcia dostanie kolejną robotę, bo oczywiście trzeba ją zmniejszyć do porządanego przeze mnie rozmiaru 120:90. Co ja bym zrobiła bez tej mojej babci :-D Guzika przyszyć nie umiem, o przeróbkach nawet nie wspominam.

Oprócz tego kupiłam matę, leżaczek i zestaw 'koparek' dla Kubusia... no i kosmetyki, koszulę, pieluszki, proszek itp. I mąż się mnie pyta co ja z kasą robię, bo może zacznę tak samo szybko ją rozmnażać, jak wydaję :-p a ja mu na to... lata praktyki kochany... Poza tym niech się cieszy, bo specjalnie dla niego zamówiłam 'piękną' nową deskę do prasowania :-D:-D:-D Taka jestem kochana żona, że pomyślałam o jego wygodzie podczas prasowania :-p

A w ramach dogłębnego drenowania kieszeni zgubiła 'gumkę' do Krupsa i nie mogę cappucino zrobić- gumek Krups nie sprzedaje, to zamówię całą końcówkę :-D A jak będzie pyskował, że mogłam nie gubić to spytam, czy mam zacząć chodzić na kawkę do kawiarni- jakieś 7-8 kaw na mieście i będzie końcóweczka :-D

reklama
Do góry