reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

zielona - sliczny pokoik, a zdjecia to zawsze jakos inaczej to oddaja, takze nie przejmuj sie
maonka - super zakupki
wronka - super! to sa naklejki? skad masz? mozna gdzie na allegro kupic?
dagsila - ale sliczniutkie ciuszki! ja uwielbiam hello kitty!!

reklama
super te miarki gdzie kupiłas?

zielona - sliczny pokoik, a zdjecia to zawsze jakos inaczej to oddaja, takze nie przejmuj sie
maonka - super zakupki
wronka - super! to sa naklejki? skad masz? mozna gdzie na allegro kupic?
dagsila - ale sliczniutkie ciuszki! ja uwielbiam hello kitty!!
dziewczynki kupiłam tutaj : naklejka MIARKA WZROSTU rozne wzory do 130 cm (927829899) - Aukcje internetowe Allegro, zresztą u nich też kupowalam naklejki na ściane, które kiedys Wam pokazywałam.

justa...tak to są też naklejki:)

dagsila....super ciuszki, ta wróżka na tej sukienusi to taka prawdziwa Margolcia..hehe

A ja właśnie wróciłam z ryneczku, kupiłam synusiowi trzy czapeczki, a dla siebie skarpetki do szpitala bo tego mi brakowało aby torba była w pełni spakowana:)

Dagsila - wróżka rewelacyjna!!

Wronka - a jakie skarpetki kupiłaś? Kiedyś gdzieś z zabobonów usłyszałam, że w białych skarpetkach się podobno łatwiej rodzi, więc ja białe kupuję koniecznie;-)

Dagsila - wróżka rewelacyjna!!

Wronka - a jakie skarpetki kupiłaś? Kiedyś gdzieś z zabobonów usłyszałam, że w białych skarpetkach się podobno łatwiej rodzi, więc ja białe kupuję koniecznie;-)

hehe tego nie słyszałam....ale kupiłam właśnie białe....hehehe

Dagsila - mam taki sam dresik od kolezanki po jej córci ale mam do tego jeszcze do kompletu body z długim rękawem i rajstopki . Choć ja akurat fanką sierściucha nie jestem :)

dziekujemy za komplementy :-)

Daga słodkości, a mężowi powiedz tylko 20% tego co wydałaś:-D Teściowa mnie tak nauczyła :-D:-D

jakos przelknal kwote, ale tylko marudzi, ze wszytko rozowe... a ja sie pytam - jakie ma byc jak nie rozowe :-)

ja dzisiaj tez kupilam sobie skarpeti, ale nieswiadoma nabylam czerwone i szare.... jutro biale dokupie :-)

reklama
jeszcze nie jest skonczone, ale wklejam to, co mam:-) mialam jechac jeszcze po firanki, ale sil mi zabraklo.
jedna scianka jest zielona, reszta jagodowo-rozowo-kokltajlowa. wydaje mi sie, ze kolorystycznie pokoik mam podobny do Kostkowego zielonej małpki:-)

P1030692..jpgP1030694..jpgP1030695..jpgP1030693..jpg

Do góry