reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Do mnie dzis dotarl list wyslany przez mamcie, a w nim pas od Pani Teresy na brzuch, ten o ktorym pisala Wronka. W sumie kumpela po cc bardzo taki pas chwalila - nie ciaglo jej tego pocietego brzucha na dol. No zobaczymy w praktyce jak to wyglada...

reklama
ja mam nianie ale taka zwykła polska dostałam gratis do kołyski . ale nie musi być cacy tylko ma dobrze odbierac a już testa miała w domu i na dworku nawet ładnie słysze co sie w domu dzieje . A że darmowa tym bardziej mi się podoba

ja mam nianie ale taka zwykła polska dostałam gratis do kołyski . ale nie musi być cacy tylko ma dobrze odbierac a już testa miała w domu i na dworku nawet ładnie słysze co sie w domu dzieje . A że darmowa tym bardziej mi się podoba

a wrzuć zdjęcie tej niani :-) albo na allegro znajdź :-D

tak czytam czytam .... zakupy pęłna para dla naszych dzidzioli..... ale o siebie tez trzeba zadbac! i tu info dla kobietek mających rodzic przez cc, w sumie tez do wszystkich bo to nie wiadomo jak to bedzie:
" troche to krepujace ale trzeba se zakupić w aptece czopki glicerynowe" napewno się przydadzą !!! dzwoniła do mnie siostra ktora wlasnie tydz temu miala cc i mówi ze bez tego to w toalecie ciezko, ze boli i ciagnie .
pewnie Was nie oświeciłam ale przypominam jakby która zapomniala o takich wynalazkach dla siebie.

tak czytam czytam .... zakupy pęłna para dla naszych dzidzioli..... ale o siebie tez trzeba zadbac! i tu info dla kobietek mających rodzic przez cc, w sumie tez do wszystkich bo to nie wiadomo jak to bedzie:
" troche to krepujace ale trzeba se zakupić w aptece czopki glicerynowe" napewno się przydadzą !!! dzwoniła do mnie siostra ktora wlasnie tydz temu miala cc i mówi ze bez tego to w toalecie ciezko, ze boli i ciagnie .
pewnie Was nie oświeciłam ale przypominam jakby która zapomniala o takich wynalazkach dla siebie.

a do czego te czopki ?? w sensie po co :-)

dziewczynki macie może jakiegoś dobrego sprawdzonego sprzedawcę na allegro albo jakiś sklep sieciowy gdzie mogę kupić myjki takie zwykłe do kąpania maluszka?

reklama
Do góry