reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Przyszedł rozłożony - stelaż się składa w harmonijkę na płasko, kółka się odpinają, buda od gondoli również (można zwinąć, można zupełnie odpiąć) więc zajmuje tyle miejsca co sam dół gondoli. My mamy duże auto, więc problemu nie będzie;-) Poza tym Inglesina parametrami byłaby identyczna.

A fotelik na stelażu to dla mnie okropieństwo, bo ja z tych co tolerują albo gondolę albo spacerówkę - o ile nie jest kubełkowa;-)

Każdy wie, gdzie będzie wózkiem jeździł i jak wie, że po centrach handlowych to może i fotelik na stelażu będzie wykorzystywać. My Leny po centrach ciągać nie zamierzamy, więc jeżdżący fotelik nam kompletnie nie potrzebny.

reklama
Przyszedł rozłożony - stelaż się składa w harmonijkę na płasko, kółka się odpinają, buda od gondoli również (można zwinąć, można zupełnie odpiąć) więc zajmuje tyle miejsca co sam dół gondoli. My mamy duże auto, więc problemu nie będzie;-) Poza tym Inglesina parametrami byłaby identyczna.

A fotelik na stelażu to dla mnie okropieństwo, bo ja z tych co tolerują albo gondolę albo spacerówkę - o ile nie jest kubełkowa;-)

Każdy wie, gdzie będzie wózkiem jeździł i jak wie, że po centrach handlowych to może i fotelik na stelażu będzie wykorzystywać. My Leny po centrach ciągać nie zamierzamy, więc jeżdżący fotelik nam kompletnie nie potrzebny.

Fotelik nie tylko do centrów . raz że zakupy czasem zrobić trzeba , a dwa że do lekarza czy gdziekolwiek czasem jednak się przydaje :) tym bardzie jadąc gdzies jak dziecko kimnie w aucie to wpinasz całość dziecka nie budzisz a tak trzeba przełozyć . jak się ma nawet kilka metrów powiedzmy do przejścia od auta gdzieś tam lepiej w ręku fotelika nie tachac .. wiem z własnego doświadczenia bo przez takie coś wypadł mi dysk w plerach :(

Maonka, nie obrażam się, bo wiem, że każdy ma inny gust. Mnie się nie podobają nowoczesne a Tobie retro i jest ok;-) Byłoby nudno, gdyby wszystkie wózki jednakowe jeździły:-) Jeśli chodzi o kuchnię to mamy robioną na wymiar, wszystkie materiały z Castoramy. Był kiedyś taki tydzień, że projektowali za darmo, jeśli zadeklarowałaś zakupy na jakąś tam kwotę i skorzystaliśmy.

:) No właśnie jednym się podoba to, innym coś innego

Nie wiedziałam, że w castoramie takie fajne kuchnia można zamówić. Następnym razem jak będę w Casto muszę się przyjrzeć tym kuchniom.

Kici jestes nieoceniona, dziekuje :tak:
Moglabys mi jeszcze powiedziec czy dobrze mysle, ze kroki sa nastepujace?
0) zszyc ogonek
1) zlozyc duza czesc na pol
2) zszyc duza czesc wzdluz czerwonej linii (wszywajac gdzies w miedzyczasie ogonek)
3) przyszyc przod kotka do tego co juz mam zszyte
4) zszyc duza czesc (samą ze sobą) na dole tam gdzie jest narysowana linia falowana

Kochana, wydaje mi się, że dokładnie tak jak piszesz :-) tylko nie zapomnij o wypełnieniu... musisz je gdzieś uwzględnić :-D

Kochana, wydaje mi się, że dokładnie tak jak piszesz :-) tylko nie zapomnij o wypełnieniu... musisz je gdzieś uwzględnić :-D

Wielkie dzieki :-):-):-) Wypelnienie planuje pakowac kotu przez dupcie w polowie ostatniego kroku :-D Co prawda na razie nie mam czym wypychac, ale najwyzej uszczuple troche poduszke mojego M
:cool2:

Wielkie dzieki :-):-):-) Wypelnienie planuje pakowac kotu przez dupcie w polowie ostatniego kroku :-D Co prawda na razie nie mam czym wypychac, ale najwyzej uszczuple troche poduszke mojego M
:cool2:

możesz zawsze podkłady poporodowe rozbebeszyć :-D albo grochu napchać ;-)

reklama
Do góry