reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny, dostałam wreszcie chustę i w piątek się wybrałyśmy na pierwszy spacer. Oczywiście wzbudzaliśmy sensację, ludzie się miło uśmiechali do nas:-)
Wiązanie rzeczywiście jest proste, testowałam kieszonkę. Generalnie: zarówno małej jak i mnie chusta się bardzo podoba!
Kolejny spacer (jak przestanie padać) w chuście zalicza tatuś. Będziemy nosić na zmianę, żeby się nie kłócić;-)

Dziewczyny, chcę zakupić sterylizator i podgrzewacz do butelek i słoiczków. Jeśli macie jakieś sprawdzone, proszę wrzućcie namiary. Dzięki.

Dziewczyny, chcę zakupić sterylizator i podgrzewacz do butelek i słoiczków. Jeśli macie jakieś sprawdzone, proszę wrzućcie namiary. Dzięki.

Ja mam podgrzewacz Tommee Tippee, niewiele podgrzewamy - jak wychodzę to mąż albo teściowa podgrzewają moje mleko, ale powiedziałabym że jest średni. Nie ma np. wyłacznika - żeby go wyłączyć trzeba wyciągnąć wtyczkę z gniazdka, co jest moim zdaniem dość beznadziejnym rozwiązaniem. Musiałam go jednak kupić bo mam wszystkie butelki TT, więc np. Avent nie pasował.

Jednym słowem - podgrzewacza TT raczej Ci nie polecam.

Ja mam podgrzewacz Tommee Tippee, niewiele podgrzewamy - jak wychodzę to mąż albo teściowa podgrzewają moje mleko, ale powiedziałabym że jest średni. Nie ma np. wyłacznika - żeby go wyłączyć trzeba wyciągnąć wtyczkę z gniazdka, co jest moim zdaniem dość beznadziejnym rozwiązaniem. Musiałam go jednak kupić bo mam wszystkie butelki TT, więc np. Avent nie pasował.

Jednym słowem - podgrzewacza TT raczej Ci nie polecam.
ja mam Avent i butelki TT do niego pasują :tak:. Jednak czy jest dobry nie moge się wypowiedziec bo jeszcze nie używałam:-), ale na necie ma dobre opinie.

monia ja mam podgrzewacz z funkcją sterylizatora sisi z allegro kupiłam go za ok 60zł ma dodatkową przejściówkę z wtyczką do autka na pokrętło do ustawiania temperatury i do wyłączenia (nie trzeba wyłączać wyjmując wtyczkę) i pasują do niego właściwie wszystkie butelki na rynku.

Ja mam Tomme Tippee i równiez jestem średnio zadowolona. To wyłączanie z kontaktu jest chore!
Często mi się włączał Error mimo, ze wody było ok i się okazało, że kamień trzeba usunąc po tygodniu użytkowania

monia ja mam podgrzewacz z funkcją sterylizatora sisi z allegro kupiłam go za ok 60zł ma dodatkową przejściówkę z wtyczką do autka na pokrętło do ustawiania temperatury i do wyłączenia (nie trzeba wyłączać wyjmując wtyczkę) i pasują do niego właściwie wszystkie butelki na rynku.

o ten by mi pasowal....a zadowolona jestes z niego ?

reklama
o ten by mi pasowal....a zadowolona jestes z niego ?

jestem bardzo z niego zadowolona. w aucie szczególnie się sprawdza. tylko trzeba pamiętać ze moc w aucie jest mniejsza i grzeje się ok 20min... ale jak np mały nie wypije herbatki całej od razu to wsadzam w podgrzewacz na 40stopnbi i przez dwie godziny może tak stać bo do dwóch godzin musi spożyć zrobioną herbatkę.

Do góry