reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

może i u nas jeszcze ciepło ale już teraz wiem, że masę ubranek Julcia nie założy - mam kilka sukieneczek na cieniutkich ramiączkach są już małe, będą jeszcze do spodenek jako tuniczka :)
mamy sporo bodziaków których Julcia nie miała ani razu. Teraz już kupuję z głową :pP

reklama
no i na moje nieszczęście wyprzedaż w 5 10 15 bo likwidują....
Kupiłam tyle szmat ze hoho

15 minut się z Niej śmiałam jak Ją w to wpakowałam

Też zajrzałam dziś do 5 10 15, przeceny faktycznie niezłe, ale ja tam jakoś nie potrafię nic wybrać, za to z rekids, C&A czy H&M nigdy nie wyjdę z pustymi rękoma

A ja odwrotnie- w 5,10,15 jeszcze coś wydłubię, a w Re-kidsie nigdy nic nie udało mi się wyszukać :((( Zresztą zauważyłam, że wiele zależy od kierownika sklepu, bo niby sieć ta sama, ale kolekcja nie zawsze.

nata - a ja to jestem stary szperacz lumpkowy . nigdy nie wyjde z niczym :)
Nawet rzeczy od diora mała ma z lumpa he he .

ja dziś byłam u mnie w rekids no i kupiłam małej bluze za 14.90 , bluzki były wszystkie po 9.90 wziełam dwie na długi , skarpetki 3paki po 3.90 , małemu spodnie za 14.90 . zakupy udane he he

Magda - ja HM uwielbiam chyba najbardziej ze wszystkich dzieciowych sklepów ale kupuje tam dwa razy w roku ( w pierwszy dzień przecen ) bo zwykle mam cynka i wydaje wtedy sporo . teraz na letnich przyszałałam za 600 zł bo dla małego już droższe ciuszki bo na maluchach już go nie ubiore . ale mała np na przyszłe lato to już jest ubrana , a mały prawie :)
Mnustwo rzeczy kupiłam po 10zł za sztuke a czapki i skarpety po 5 zł.

Ostatnia edycja:
Kinguunia, super zakupy... szkoda, że nie mam żadnego w okolicy i zostaje mi tylko Allegro:tak:

Aniam, ale szalejesz... :szok: mam nadzieję, ze podzielisz się cynkiem i z nami, bo ja zawsze spóźniona na obniżki:-(

Beti wkońcu dwoje dzieci mam do ubrania .
Ale rzeczy z Hm dzieciaki ponosza i potem i tak ludzie się na nie na allegro rzucają he he . Czasami sprzedaje za tyle za ile kupiłam .

reklama
Do góry