reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ile razy bym nie poszła do lumpka to nic nie mogę znaleźć :(

szukajcie a znajdziecie... :-);-):-D

dzisiaj kupiłam Julce puzzle gąbkowe - rozłożyłam je położyłam Małą na nich a Julcia moja zdolniacha szoruje dupcią i plecami po nich odpychając się nóżkami, z kolei leżąc na brzuszku wyciąga elementy - to jeszcze mało świadome ale już :) sprawiła Mamie dużą radochę

jakie, gdzie, za ile? bo też poszukuje

Kupilam piankowe puzzle, i podobnie jak Dagsillowe - podobno smierdza jak cholera! Kazalam rodzicom wystawic na balkon, mam nadzieje, ze do naszego przyjazdu w poniedzialek smrod wyparuje.

No i swiecace kaczuchy z MM czekaja juz na Polke:tak:

puzzle kupiłam w sklepie za 21zł (10 elementów) - na allegro szukałam może i wychodzą taniej, ale jak przesyłka jest 10zł, albo 13zł to się nie opłacało - a tak przynajmniej mogłam "pomacać".
Puzzle były w zapinanen na zamek torbie, więc łatwo można je zapakować jak się gdzieś jedzie.

NIe śmierdziały, przed położeniem małej umyłam je tylko ciepłą wodą.

Jesteśmy z nich zadowoleni Julka fika od rana

U nas pampersy zdaja egzamin. Zakladamy Natalce czysta pieluche po kapieli, czyli kolo 19:30-20 i zmieniam jej dopiero rano kolo 9. Pielucha jest ciezka, ze szybe mozna nia wybic, ale nic nie przecieka.

reklama
Do góry