reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny pamiętam,że polecałyście inhalatory. Wiem,że marudzę,ale jak macie chwilkę to wrzućcie link do tych co macie i polecacie.
Ja zastanawiam się nad tym,ale nie wiem czy za tą cenę to nie jest jakiś szajs.
nebulizator inhalator MEDEL FAMILY SOFT TOUCH+coś (1409921729) - Aukcje internetowe Allegro

Kittek, to jest dystrybutor firmy medel w Polsce Inhalator nebulizator MEDEL Family Soft Touch, więc jak widzisz normalna cena to 159. Za więcej nie licytuj :-) ja mam ten inhalator i chyba Aniam pisała, że go ma. U nas sprawdza się dobrze, można do niego dokupić maskę niemowlęcą, choć u nas na dziecięcej leci i Mania i Nela.

Kittek, to jest dystrybutor firmy medel w Polsce Inhalator nebulizator MEDEL Family Soft Touch, więc jak widzisz normalna cena to 159. Za więcej nie licytuj :-) ja mam ten inhalator i chyba Aniam pisała, że go ma. U nas sprawdza się dobrze, można do niego dokupić maskę niemowlęcą, choć u nas na dziecięcej leci i Mania i Nela.

Tak ja też go mam i też na tej dzieciecej szymek miał inhalacje jak był sporo mniejszy .
Ma go też moja przyjaciółka już kilka lat ( starszy model ) a używa bardzo często bo ma córe z astmą , ona mi go własnie poleciła . ja dałam właśnie jakoś 150 zł , kupiłam na kup teraz za tyle

Wózek już mam :D jak narazie ok ale jeżdziłam tylko po domu. Laurce też się podoba(a najbardziej metka przy nim hehe). Fotelik bedzie jutro tez juz doczekac sie nie moge.
Dziewczyny i byla ktoras z was w lidlu? Faktycznie sa te pampki i te rajtki co w gazetce?

Wózek już mam :D jak narazie ok ale jeżdziłam tylko po domu. Laurce też się podoba(a najbardziej metka przy nim hehe). Fotelik bedzie jutro tez juz doczekac sie nie moge.
Dziewczyny i byla ktoras z was w lidlu? Faktycznie sa te pampki i te rajtki co w gazetce?

Ta promocja dzieciowa dopiero od przyszlego poniedzialku ;-)

reklama
Kittek ja mam inhalator firmy OMRON i tez jes super, ma dwie maseczki jedna dla dzieci i druga wieksza dla doroslych
dziewczyny
gdzie kupie tanio Bebiko 2?
Cy ktos wie o jakiejs promocji?
chce zrobic zapasy a nigdzie nei spotkalam taniej niz 12,50 zl :szok:
przed Nowym Rokiem kupowalam w realu za 10 zl ale juz chyba nie ma tej promocji

Do góry