reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Tak właśnie zrobiłam nan pro 3 2 miarki nana i 5 bebilonu, zobaczymy

A właśnie te posty to chyba w trochę innym wątku być powinny ;-) :-) :) ale skoro administratorka pisze to hmm chyba lania nie będzie ;-) :-D :-D :-D

Konsultowałaś zakup mleka , także podchodzi pod zakupowy he he, no chyba że Wronka da nam bana

reklama
dziewczyny jak i co Wasze dzicieczki jedzą w ciągu dnia - wczoraj laseczka ze żłobka stwierdziła, że Julka powinna jeść bardziej wartościowe produkty - ale już nie powiedziała co.
A przecież je mleko, obiadki, deserki

Nata to się ją zapytaj, co poeta miał na myśli :-)

A'propos zakupów, to znowu czeka mnie koszmar kupowania stroju na bal... bo ja mam 2 lewe ręce do szycia :-D... w zeszłym roku był tygrysek, teraz ma być... rycerz, albo król... krója jakoś łatwiej kupić... Ale może którejś mamie starszaka wpadły w oko ładnie stroje, to proszę o info gdzie to było :-)

A'propos zakupów, to znowu czeka mnie koszmar kupowania stroju na bal... bo ja mam 2 lewe ręce do szycia :-D... w zeszłym roku był tygrysek, teraz ma być... rycerz, albo król... krója jakoś łatwiej kupić... Ale może którejś mamie starszaka wpadły w oko ładnie stroje, to proszę o info gdzie to było :-)

Aniez ja widziałam niedawno w tesco ale nie wiem czy takie jak chcesz , napewno była super pszczoła
Nie ma u was wypożyczalni ? U mnie jest za 20 zł od stroju i 50 kaucja

My w zeszłym roku fajny strój rycerza w auchan kupiliśmy, za całość coś koło 35 zł daliśmy, więc taniocha, dam później zdjęcie.
W tym roku kumpela mi pożyczyła, tylko nie wiem czy syn zaakceptuje, bo to kowboj jest, a on sobie batmana wymyślił.

Jak kupowałam fotelik samochodowy to tam też wypożyczalnia była, wypożyczenie 25 i kaucja 50zł, a wybór mieli olbrzymi i babka się na wszystkich bajkach znała - ja oczy robiłam jak wymieniała jednemu chłopcu za co się może przebrać.
Poza tym dla mnie zakup takiego stroju to strata kasy - dziecko raz w nim pójdzie i za rok wyrośnie albo chce w nowym iść. No, chyba że sprzedasz.. I druga sprawa, że ja się kompletnie nie orientuję po ile takie stroje są? Ale chyba 20-25zł za wypożyczenie to nie jest dużo i stroje droższe..

reklama
Kupno zdecydowanie droższe, my za suknię daliśmy 100zł, jakoś to przebolałam, bo wiedziałam, że jednorazowe wystrojenie się to będzie za mało, zakłada ją średnio 3 razy w tygodniu i pindrzy się przed lustrem:-).

Do góry