reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

znalazlam fajny kombinezon na ebayu, ale jest tylko na 98cm lub wiekszy. tak patrze na te wymiary i rekaw od pachy 27cm to jeszcze nie jest zle, tylko te 35cm od kroku wydaje sie troche duzo, musze pomyslec:-)

reklama
Ale spodnie mają ściągacz na dole przynajmniej moje , więc zatrzymają się na bucie jak być ew kupiła za wielkie :)
Może nie będzie to jakoś mega atrakcyjne :-D:-D ale na bank nie będzie ich wlekła . :-D:-D

kontynuujac temat kombinezonu:-)

chcialam taki:
SALE<<AUSVERKAUF<<2 tlg.SCHNEEANZUG<<LASSIE BY REIMA<<RAINPROOF<<98*104*128*140 | eBay

a kupilam taki:
Schneeoverall lila/braun PLAYPROOF G-TEC LASSiE by REIMA / SALE | eBay

ten pierwszy zdecydowanie bardziej mi sie podobal, ale doszlam do wniosku, ze bedzie mocno za duzy:tak: mam nadzieje, ze sie dobrze sprawdzi zima:tak:

Na bank będziesz zadowolona :tak: Materiały są cieniutkie leciutkie a dzieciakom w tym ciepło . A że jest cieniutki to nie krępuje ruchów :tak: Genialne mają materiały . U nas też są wyprzedaże można kupić kombinezon za ok 250 - 300 zł . Mam sklep reimy po drodze do wawy . Jak włazi nowa kolekcja to ceny zaczynają się od 450 zł do 700 nawet za kombinezon :wściekła/y: posrało ich chyba .
Czapki kosztują ok 100 zł .
A ja mam jeszcze takie cuda dla dzieciaków z reimy
BestShop

fajne to :tak:

teraz musze poszukac czapki, mam reime nowa ale taka jakas dziecinna;-), chyba nie wykorzystamy, chociaz moze, zobacze jak na zywo do kombinezonu bedzie pasowac:tak:

reklama
Do góry