reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

elvi ja NIE polecam lodówki boscha mam i tragedia niby cicho pracuje ale co jakiś czas bardzo głośno strzela następuję zozprężenie piani na tylniej ścianie. Na początku za każdym razem podskakiwaliśmy. wrrr:wściekła/y:

reklama
Dziewczyny, ktore prostuja wlosy i borykaja sie z kwestia ich mimowolnego 'puszenia' sie....
Po latach doswiadczen trafilam na mega prostownice. Poczatkowo nie chcialam sie dac zbajerowac chwytem na jakies tam kapsulki, dzieki ktorym wlosy samega proste i zadna wilgoc pogodowa na nie nie dziala.... Ale kupiam, i jestem pod ogromnym wrazeniem. Nawet tutejsza pogoda moich wlosow nie rusza, a przy poprzednich prostownicach musialam poprawiac 'wyprost' po kilka razy dziennie.
Nie widzialam tych prostownic w pl, ale jakby ktoras miala ochote sciagnac z uk, to naprawde polecam.
Mowie o prostownicy z Nutriheat, do prostownicy wklada sie takie specjalne nasaczane kapsulki i dzieki nim na glowie mamy wypas ;)

http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mjyah2qPFYy9uDQxkMiJ2Dw.jpg

Imetec Nutriheat Hair Nutrition Straightener 230°C 1833 | eBay

Katik a nie przetłuscza to włosów? Ja mam mieszane, ale z tendencją do przetłuszczania.

Elvie ja mam taki zlew biały (tylko, że ta biel nie taka śnieżnobiała i jest super. co do dozownika to odradzam tak w blat wkręcany, miałam w mieszkaniu i tutaj już nie zakładała, bo się to dziadostwo co rusz psuło. Trzymam płyn pod zlewem w szafce i wyciągam (a częściej B;-)) jak myję.

basia - lodówkę wybraliśmy samsunga na szczęście;-) A może z tą Twoją coś nie tak? Jeszcze nie słyszałam, by lodówka strzelała.

annaoj kce - dziękuję, nie będę zatem zlecać wiercenia dodatkowej dziury na dozownik. Nigdy nie miałam i żyję, więc myślę, że dalej też damy radę:-)

Jakbyście trafiły gdzieś na promocję fajnych bezrękawników dla dziewuszek to będę wdzięczna za info. Musze Lence zakupić, bo Maciek ma dwa i ona też chce, próbuje się nawet w te Maćkowe wbijać:-D

A jak już jestem przy zakupach to nie pamiętam, czy Wam pisałam, że zmieniłam zamówiony kolor drzwi i nie będzie białych a grafitowe, takie: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.drzwidladomu.com.pl/allegro/drzwi_ramiakowe_trame.png (ostatni rząd na dole, po lewej)

Sprzęty do kuchni wzięliśmy boscha, wyjątkiem jest lodówka samsung, pralka też samsung - dzisiaj przyszła, piękna jest:-D Pralka wolnostojąca Samsung WF 602 B2B KWQ - Pralki i suszarki wolnostojące - Samsung WF 602 B2B KWQ - Sklep internetowy Agito.pl

No i panele na piętro wybrałam w kolorze jesion baltimore, takie jasne jakby bielone. W ogóle wszystko najchętniej białe chciałabym mieć:tak:

Elvie ja moją pralkę kocham a mam albo ten sam model , albo prawie ten :-D:-D Prawie robi wielką różnicę :-D:-D
Ale póki co kocham ją miłością absolutną .
Z samsunga mam w domu TV 40 calowy ( ma 6 lat )
DVD ma 5 lat ( takie z kinem , ale nie jakiś wypas )
mikrofalę ( ma 7 lat )
Wsio działa nic się nigdy nie zepsuło :tak:
Także co do tej firmy to jestem dobrej myśli .
No i masz rację że jeśli chodzi o wygląs swoich wyrobów to przodują :tak:

A no pochwalę się a co nic nie kupiłam ale za to sprzedałam :-p:-p na zakupy potem jak znalazł .
w więc sprzedałam kombinezon Szymka za 135 zeta , kozaki Oli Ecoo za 102 zł i półbuty Oli za 60 zł :-D:-D
Choć troszkę mnie dziwi że ludzie są w stanie dać stówkę za używane kozaki ecco , jak za 130 można mieć fajne np elephanteny . Kombinezon rozumiem , ale buty za tyle :szok::szok:
Choć ja tam się cieszę .

reklama
Do góry