reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
To i ja się tu jeszcze wtrącę z prezentami.
Na Mikołaja Laura dostanie szlafrok tak sobie wymyśliła więc kupię jej chyba ten Product Detail | H&M PL

a pod choinkę wymyśliłam takiego cudaka chociaż Łukasz kręci nosem, że nudne, że nie ma gdzie jeździć więc nie wiem co to będzie:wściekła/y:Jesienna wyprzedaż- TwistCar za jedyne 165 zł ! (2755417943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ps. Mozaika super sprawa, lubię taie rzeczy dla dzieciaków

dziewczyny potrzebuje dobrego, sprawdzonego termometru - takiego co to można mierzyć temperaturę w uchu i na czole. Nasz właśnie dogorywa

Natalka dostanie lego duplo jest w promocji w Carrefour 69,99 http://carrefourpl.s3.amazonaws.com...gi/hiper_20121106_zabawki/katalog_hiper_1.pdf
i takie karaoke zakupione w promocji w selgrosie za 122zł SPRAWDŹ OVERMAX Karaoke mikrofon FASOLKI USB MP3 (2751500292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Babcie zadowolone bo już mają prezenty z głowy
ale za to ja mam zmartwienie bo chcę kupić krzesełko do karmienia dla chrześnicy w rozsądnej cenie może wy mi doradzicie? jakie macie krzesełka i z których jesteście zadowolone?

Ja mam fisher price , a właściwie mam nadzieję zaraz nie będę miała bo już na tablicę wystawiłam .
Dostałam dziś właśnie pytanie czy sprzedam samą zabawkę
Ludzie to na łeb upadli
FISHER PRICE krzesełko do karmienia RAINFOREST +KP (2760704258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tanie nie było , ale za to jest solidne i moje jak nówka wyglada .

To i ja się tu jeszcze wtrącę z prezentami.
Na Mikołaja Laura dostanie szlafrok tak sobie wymyśliła więc kupię jej chyba ten Product Detail | H&M PL

a pod choinkę wymyśliłam takiego cudaka chociaż Łukasz kręci nosem, że nudne, że nie ma gdzie jeździć więc nie wiem co to będzie:wściekła/y:Jesienna wyprzedaż- TwistCar za jedyne 165 zł ! (2755417943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ps. Mozaika super sprawa, lubię taie rzeczy dla dzieciaków

śmieszny ten jeździk pierwszy raz coś takiego widzę .

No właśnie wiem że nie ten wątek , ale krzesełko fisher price mam do sprzedania za 250 zł .
takie z linka wyżej .

Abiga- śmieszny ten jeździk :-) też pierwsze widzę, czego to ludzie nie wymyślą.

Mamusia- miałam BabyOno i było OK, ale z Bartkiem szybko przerzuciliśmy się na IKEĘ, bo lżejsze i wygodniejsze. Jakbym teraz miała kupować to IKEA.

Ella- IKEA i jestem zadowolona. Świetne materace mają.

Dobra... z Kubą stanęło na ZAMKU albo STATKU pirackim. Ale nie chcę takiego z lego, bo lego dostanie od dziadków. Więc pytanie, widziałyście coś takiego? Żeby jeszcze miało sensowne figurki :-)

Dzięki dziewczyny :)

Wronka- pamiętam, że też bardoz podobało mi sie wasze łóżeczko- podeślesz mi linka bo gdzieś sobie zapisałam i wcięło:zawstydzona/y:

Nata - BEZDOTYKOWY TERMOMETR TECH-MED TM-F03B dzieci w24h (2758341072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. drogi sakramencko ale po tym jak miałam tańszy też tech medu dotykowy do czoła ucha i za każdym razem pokazywał co innego to ten jest NIEZAWODNY!!! Mamy od roku i jestem bardoz zadowolona- powtarzalność 99% najwyżej myli sie o 0,1stopnia-pokazuje raz 36.6 a raz 36.5 ;) Na początku go kalibrujesz i do odpowiedniej temp. i mierzy świetnie. POLECAM BARDZO!

reklama
Do góry