reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
:wściekła/y:cholerka :wściekła/y:no ale co tam jest sliczny i to sie liczy :tak:
No właśnie.. Ale wiesz co ten za 14zł, troszkę za mały mi się wydaje.. tzn 49cm długości ciałka od ramienia do piętki to bardziej tak na pierwszy miesiąc a ja zamówiłam dokładnie rozmiar 68 :-):tak:więc spokojnie do 3go miesiąca się przyda.. Nie koniecznie musi być wszystko malutkie, bo nie wiadomo jak duża jest kruszynka :sorry:

Kamikaa gdzie Ty te ciuszki znajdujesz? na ebay? czy gdzie, sliczne szczegolnie ta pierwsza sukieneczka.

mloda_mamusia, sliczny ten pajacyk.

mloda_mamusia1 dokladnie kochana wiekszy lepszy :) kiedy dostawa bedzie :)

a ja zamiast isc spac znowu kase wydaje :/ M mnie ubije :-D

Wama wszystko z e-bay :) sa takie cuda ze szok :)

Swiezo kupione
!Bdu6))g!Wk~$(KGrHqIOKk!Eq32pjQcCBK6MJ-nLlw~~_12.JPG

!BddFnug!mk~$(KGrHqEH-C8ErfHG9gBmBK5EnLML4!~~_12.JPG

to juz jak bedzie wieksza
!BdshBr!Bmk~$(KGrHqYH-CIEq3!t422KBK6E5NiPEg~~_12.JPG

A to jako komplet :)
!Bd1NtjQ!2k~$(KGrHqYH-DgErgdc)disBK6qP6vJ5w~~_12.JPG

:)

reklama
Do góry