reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ach i ja nie mam łóżeczka z szufladą, bo jak kupowaliśmy je to nie mieliśmy miejsca na jej otwieranie i kupiliśmy bez - mamy pudła płaskie takie z Ikei, na kółkach. Dwa - jedno większe drugie mniejsze - mieszczą się idealnie. Powierzchnia w środku mniejsza jest ale lepsze to niż nic ;-)

reklama
u nas pod łóżeczkiem leżakowały paczki z pieluchami :-)
Teraz mam kłopot z wymyśleniem ustawienia... nicto, mam jeszcze trochę czasu na myślenie ;-)

nie spojrzałam że to używane :zawstydzona/y:
Ale generalnie sporo jest łózeczek z szufladą - może kupić łóżeczko (może razem z materacem?) i osobno komplet pościeli?
DREWEX ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ KUBA II SOSNA TANIO (798649120) - Aukcje internetowe Allegro
DREWEX Łóżeczko KUBA II(sosna)z szufladą+mater (799939402) - Aukcje internetowe Allegro

Już też się zastanawiałam nad tym, zeby kupowac osobno, ale to chyba tylko jak dostanę u jednego sprzedawcy, bo z przesyłkami jeszcze to w sumie wychodzi mi o wiele więcej niż te 440 zł. Na szczęście mam jeszzce trochę czasu na zastawianie się i szukanie, choć pedzi ten czas jak szalony :tak:

Zwróc uwagę na rozmiar pościeli, bo w tej wczorajszej aukcji była mała... niby tu 10 tam 20 cm ale to spora różnica...

A ja się zastanawiam czy nie kupić pościeli 100/130cm bo ostatnio kupiłam 60/120 i Olek jak miał pół roczku i się już przekręcał z boczku na bok to miał gołe plecy, zaczełam go przykrywać tą kołdrka wzdłuż. Teraz chyba kupie taką większą przynajmniej poużywam jej 4 lata a nie pół roku...;-) co myślicie?

Kiedyś też miałam taki plan, ale mi kolezanki odradziły. Mówią że dziecku jest niewygodnie jak ma tyle tego na sobie. Że sie będzie zwijac (kluszczyć - jak to one nazwały:-D) Ja też przykrywałam kołderką w poprzek i było ok jak dla mnie :sorry2:

reklama
Do góry