reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

o kurcze jakie zakupy :-)
a kamikaa spokojnie może otworzyć sklep z artykułami dla dzieci, jak córka jej wyrośnie ;-)
myśmy wczoraj kupili mnóstwo rzeczy, wydaliśmy kupę kasy, ale muszę Wam powiedzieć, że najbardziej szalał przyszły tatuś :-p
ja to raczej powściągliwa byłam ;-)

reklama
dlatego ja nie lubię kupować przez internet :no: tzn kilka razy zaryzykowałam i było ok, ale i tak nie lubię :sorry:

dlatego ja nie lubię kupować przez internet :no: tzn kilka razy zaryzykowałam i było ok, ale i tak nie lubię :sorry:

Ja uwielbiam kupować przez internet. Ale nie ciuchy akurat. Nigdy bym się nie zdecydowała (choc przyznaję, ze czasem kusi jak coś fajnie wygląda), bo skoro nawet w sklepach przy mierzeniu mam problem, żeby coś dobrac...

kamikaa - co to jest na pierwszym zdjeciu??? wyglada jak jakas lampa... :eek:
dokladnie jest to lampa ktora sie montuje nad komoda do przewijania i daje ona takie ciepla to cieplo ,ktore potrzebuja noworodki :) tutaj to standard i ja to znam z tad w Polsce nie mam pojecia tutaj sa to specjalne dla dzieci :tak:to tak jak mlode kaczuszki lub kurczaczki sie wylegna i tez maja takie cieple swiatlo ktore je ogrzewa :tak:przynajmniej tak u nas na wsi kiedys bylo :tak:moze nie zbyt to porownanie ale sie staralam :-D
;)

dokladnie jest to lampa ktora sie montuje nad komoda do przewijania i daje ona takie ciepla to cieplo ,ktore potrzebuja noworodki :) tutaj to standard i ja to znam z tad w Polsce nie mam pojecia tutaj sa to specjalne dla dzieci :tak:to tak jak mlode kaczuszki lub kurczaczki sie wylegna i tez maja takie cieple swiatlo ktore je ogrzewa :tak:przynajmniej tak u nas na wsi kiedys bylo :tak:moze nie zbyt to porownanie ale sie staralam :-D
;)
tez się zastanawiałam co to za lampa:) ale teraz już wiem:) Ja się nigdy z tym w PL nie spotkałam:) hehe.

kamikaa Ty na prawdę bijesz rekordy w zakupach :-D Mój mąż jak coś kupowałam dla Dawidka to zaraz jakaś minę robił czy to wszystko trzeba, a później okazało się, że było potrzebne i nie interesował się zbytnio zakupami, a jak przyszło co do czego nie wiedział co mamy ;-)

no kamikaa dajesz czadu :-) ale fajnie

ja to moze za dwa tygodnie jade dokuzynki bo mi napisala ze ma dla mnie kilka rzeczy min. : kojec ktory zostawie jako lozeczko u moich rodzicow jak bedziemy do nich jezdzic zeby dzidzia miala gdzie lulac, becik, 2 szatki do chrztu, rozek, fotelik bujaczek samochodowy i przewijak a no i ciuszki (68-74) bo mniejszych nie ma bo rozdala kolezankom wiec na pozniej bede miala tez fajnie dla dzidzia ubranka bo ona chlopca urodzila rok temu a dwa lata temu dziewuszke wiec wszystko bede miala i od drugiej kuzynki pozyczam lozeczko i ciuszki biore chyba w tym tygodniu nawet jeszcze :-) takze narazie nic nie kupuje jakmi dadza rzeczy popatrze czego mi brakuje i wtedy kupie :tak:

reklama
Nie pamietam z którą dziewczyna pisałam o Tantum Rosa i spryskiwaczce..?
W jysk'u są takie, które myslę że sie by nadały jednak do tego celu - są tak fajnie wygięte. :-p:-). Zwykły spryskiwacz nie dał by rady, ale ten może podołac ;-)- pryska w górę :-D

Do góry