reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

hej

i ja wkoncu cos kupilam dla córki
pierwszy zakup ale konkretny - wozek :)

Emmaljunge City Cross. Dzis wlasnie przyszla :)
jestem naprawde zadowolona :)
na punkcie wozkow mam troche hopla wiec to byl wybor sprawdzony juz :)
Podobno bardzo dobry wózek ale dla mnie trochę zbyt "retro". No ale to jest tylko kwestia upodobań bo sam wózek jest dobry :tak: a ze gustuję w bardziej "nowoczesnych" formach to kupiłam mutsy 4rider w kolorze oczywiście czarnym :-D

reklama
Podobno bardzo dobry wózek ale dla mnie trochę zbyt "retro". No ale to jest tylko kwestia upodobań bo sam wózek jest dobry :tak: a ze gustuję w bardziej "nowoczesnych" formach to kupiłam mutsy 4rider w kolorze oczywiście czarnym :-D
Mnie się czarny też podoba, ale obawiam się, że się za bardzo nagrzewa w lecie.

jakie macie podejście do ubierania dziewczynek na różowo doslownie od stóp do głów, moje kuzynki zwariowały ich dzieci wyglądają jak lalki barbi? co Wy na to?, ja jestem na nie, będę mieć dwie dziewczynki i nie wyobrażam sobie takiej ilości różowego:szok:

jakie macie podejście do ubierania dziewczynek na różowo doslownie od stóp do głów, moje kuzynki zwariowały ich dzieci wyglądają jak lalki barbi? co Wy na to?, ja jestem na nie, będę mieć dwie dziewczynki i nie wyobrażam sobie takiej ilości różowego:szok:

tez tak mysle jakTy. Mam koleznki, które ubieją sukieneczki, rajstopki, buciki i spineczki. Takie troszkke przesłodzone;-)

Mnie się czarny też podoba, ale obawiam się, że się za bardzo nagrzewa w lecie.
Z drugiej strony... w lecie w 2010 r będzie jeszcze gondola - jasna w środku więc się nie nagrzeje. Spacerówka w zimie (mniej bród będzie widać ;-) ) a następne lato to pewnie już lżejsza spacerówka.

Ja się przekonałam do różu... tak troszkę :cool2: Ale też nie po całości i raczej wybieram kwiatki niż same różowości :-) Miła to odmiana po wybieraniu granatów, zieleni i brązów z koparkami i autami :-D Nie mówiąc o tym że córa będzie nosić cześć ciuszków po braciach więc i niebieskich i zielonych jej nie zabraknie :sorry:

Co do starszych dzieci... trochę jest to spowodowane społecznym ciśnieniem. Zajrzyjcie do sklepów - półki z zabawkami i ubrankami dla dziewczynek są RÓŻOWE! tylko! rzadko są inne kolory (no fiolet się pojawia jeszcze dość często). 3-4latki moich znajomych ukierunkowane przez trendy reklam i modę przedszkolną kochają kolor różowy :confused2: Mimo starań mam szaleją za tymi ciuszkami z własnej garderoby...

reklama
A ja jestem chyba tradycjonalistką jeżeli chodzi o wózki - dla mnie najważniejsze jest, żeby dziecko miało dużo swobody, dlatego wybrałam z największą gondolą piękny, klasyczny, polski wózek Roan Marita, zobaczcie:
ROAN

Do góry