moniSkaBe
Fanka BB :)
o, ja bylam chetna na karuzelke, ale kurcze na tej aukcji jest juz za 77 i jeszcze cena minimalna nie zostala osiagnieta.
to troszke drogawo.
to troszke drogawo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie wczoraj przyszła przesyłka z pampersami. Kupiłam 6 paczek po 27 sztuk.... Jedna paczuszka pójdzie do torby szpitalnej. Fajne są - takie malutkie paczuszki. Bardzo poręczne..
mozesz sie smiac, ale naprawde sa ludzie ktorzy lubia takei wynalazki i bieganie razem z dzieckiem (albo jazde na rolkach) - ja do nich nie naleze oczywiscie
Ramari, tu masz sprzedawców z serii "kocham..." do wyboru do koloru:Wiecie może gdzie można kupić taką koszulkę z małymi nóżkami lub napisem baby inside? Chciałabym też kupić śpiochy z napisem kocham mojego tatusia lub czymś w tym stylu.Dajcie znać jakbyście miały namiary na jakieś sklepy internetowe lub sprzedawców na allegro.
kształt tego wozka jest poprostu zabawnymozesz sie smiac, ale naprawde sa ludzie ktorzy lubia takei wynalazki i bieganie razem z dzieckiem (albo jazde na rolkach) - ja do nich nie naleze oczywiscie![]()
Wiecie może gdzie można kupić taką koszulkę z małymi nóżkami lub napisem baby inside? Chciałabym też kupić śpiochy z napisem kocham mojego tatusia lub czymś w tym stylu.Dajcie znać jakbyście miały namiary na jakieś sklepy internetowe lub sprzedawców na allegro.