reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja chyba kupię sobie najtańsze koszule, bo ogólnie to śpię nago i w ogóle czegoś takiego nie używam :-D;-)
A co do allegro, to jestem już stałą klientką;-)Tylko raz się nacięłam, chyba przy 2-3 zakupach, gdy dostałam poplamione książki, a miały być nowe.

reklama
I wiaderko na pampersy juz tez jest :) swiezo kupione
!BdcsqCw!mk~$(KGrHqYOKjgEq5WLHhn5BK5C6f1TZQ~~_12.JPG

Niby zatrzymuje nieprzyjemne zapachy :-Dobaczymy

Molly-Anna ja tez kupilam najtansze koszule na calym alegro:D,bo nie cierpie w koszulach spac! w domu w ogole nie mam takich wynalazków.Mam nadzieje ,ze mi 2 starcza.Jak co To mam jeszcze pidzamke tyle ze cc bede miec wiec pewnie mi sie nie przyda.

Kamikaa- i tak raz dziennie będziesz musiała ten kosz wyrzucać, pieluchy jednak śmierdzą ;-)
ja zamierzam kupic takie woreczki zapachowe na pieluchy i normalnie do kosza ;-)

są są:) fajne te wszystkie udogodnienia:) ja zostane jednak w tej kwestii przy pakowaniu pampersów to takich woreczków na śmierdziuszki:) chyba paklanki sie nazywaja:) ale fajne fajne:tak:

Gdzieś widziałam takie kosze na pieluchy, które zatrzymują zapach, bo są próżniowo zamykane, czy jakoś tak. Nie wiem czy czasem ten, który pokazała kamikaa nie jest właśnie taki:-)

Molly_anna dokladnie to ten:)
A teraz zaszalalam rozmiar 68-74 i nawet 80 :)
Wszystko co wczoraj zarobilam na swoich rzeczach dzisiaj wydam jak dluzej tutaj zabawie :-D
!BiOMMCgBmk~$(KGrHqMH-EUEsL!4fZ9ZBLN01-QZ+g~~_12.JPG

!BiOM5zgBGk~$(KGrHqYH-DQEsM,u2tL6BLN07gUutg~~_12.JPG

!BiOOCDQBGk~$(KGrHqEH-CEEsZidQOLHBLN1D+5RSw~~_12.JPG

!BiOOESQ!mk~$(KGrHqMH-DUEsMus5)qvBLN1EP7uCQ~~_12.JPG

wszystko jako jedna paczka :))

kamikaa - ty to naprawde szalejesz :-D No ale dzieki temu nic cie nie zaskoczy :-)
Pokoik super:tak:

Co do klupowania z wyprzedzeniem to jesli chodzi o kombinezony na zime to radze uwazac - moj synek urodzil sie w maju a zima mial okolo 7 miesiecy i kombinezon na 80cm musial miec. Jak mlodszy bedzie rosl rownie szybko to to 80 bedzie za male :szok: Teoretycznie jest to rozmiar na roczne dziecko, ale to tylko teoria.. :cool2:

Obecnie moj Jas (2 lata 7 miesiwcy) ma noge 28 (dla porownnaia - dzieci w zerowce maja w wiekszosci 30...) a na przyklad kurtka na 110cm (TEORETYCZNIE na 4 lata) jest za mala... :shocked2:

co do majtek jednorazowych to ja juz tu zachwalalam te wielorazowe z Hartmana - 2 pary mi wystarczyly - przeprac bylo latwo, schly blyskawicznie w szpitalu :tak: Jednorazowe ktore mialam to byly jakies takei stringowate i mialam obawy ze nie beda trzymac jak nalezy :szok:

reklama
Do góry