Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kupiłam 2 buteleczki 150 ml Tommee Tippee. Właśnie mi przyszły, bo kupowałam na allegro. I 2 smoczki uspokajające też TT. Tak na wszelki wypadek ;-)

a u mnie niestety żadnych nowym wyprzedaży dziecięcych nie było, a to co zostało już mocno przebrane:/ a tak się nastawiłam na zakupowe szaleństwoWitam!![]()
![]()
Właśnie wróciłam z TESCO![]()
hehe... Kupiłam małej upatrzone wczoraj pajacyki... 3 szt = 29.50zł, do tego futrzane półśpiochy błękitne niby dla chłopca, ale mam dla małej bluzę z tego samego futerka i w tym samym kolorku, to do kompletu kupiłam, a poza tym kremik z ziajki do pielęgnacji dzieci i niemowląt, za 3zł, i oliwkę też z ziajki za 7.29zł, nożyczki z zaokrąglonymi końcówkami, gruszkę do noska, szczoteczkę z grzebykiem do włosków, szczotkę do butelek, termometr do wody... Trochę tego było![]()
![]()
Ale nie drogo!! Zadowolona jestem z zakupów
Mój Ł to nie mógł patrzeć jak wrzucałam co chwilę to nowe rzeczy do koszyka.. bał się, ze zabraknie mi pieniążków![]()
![]()
![]()
Już dodaje fotki :-)