Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pochwalilam sie tesciowej ze kupilam niuni juz pare rzeczy a ona na to "NIE WOLNO KUPOWAC TAK WCZESNIE " jejku jakiego dola mi wkrecila juz mam wyrzuty sumieniamoja kuzynka tez kupowala ciuchy i rzeczy bardzo wczesnie chyba od 2-miesiaca jak sie dowiedziala o ciazy
zeby nie potem wszystko na raz
wiadomo wozka jeszcze nie kupuje ale pierdolki juz moge czy jak ?
Mam wiezyc we wszystkie zabobony i achhhhhhhhhhh tak latwo jest komus humor popsuc![]()
Ja tam mam troszkę już ciuszków i śpioszków, i będe kupowac dalej, a co tam. Przeciez wszystkiego na raz nie kupię bo zbankrutuję, a jak tak po parę rzeczy w miesiącu to w sam raz do marca dzidzia będzie obkupiony
a i jak bedzie mi sie chcialo to sie rusze do lumpka jeszcze dzisiaj i cos moze wyszperam :-)

W Warszawie w centrach handlowych w prawie każdym dziecinnym takie ceny.. Nawet w H&M rzeczy są bardzo drogie. Kupiłam dla dziecka kilka rzeczy tylko gdy znalazłam coś z wyprzedaży 50 %, bo tak to lekka przesada cenowa jest..
Body, śpioszki, cudne rzeczy za 5zł:-) Czapeczki itp. za 2,90zl