reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Pytanie do dziewczyn które zamówiły łóżko SAFARI KLUPSIA:-)
Bo wczoraj byliśmy w Jupiterze i byliśmy zdecydowni tez na to łóżeczko i nawet pościel znalazłam z żyrafką Amy Exclusive ale jakoś jakość nie przemówiła do mnie. Łóżeczko gibało się we wszystkie strony:baffled: Może było źle skręcone ale jedyne tak się telepało ... a czy wasze też się tak gibie?? Czy to kwestia skrecenia:confused:

Spodobały nam się takie :
4B Drewex ŁÓZECZKO LAURA SZUFLADA GRYKA KOKOS (871868074) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela gratis Łóżeczko DREWEX Hippo.op.bok+m (871043896) - Aukcje internetowe Allegro
Czy któraś z was ma takie?? Minus to brak wyjmowanych szczebelkow i kółka ale mozna je wykręcic:sorry2:

reklama
Pytanie do dziewczyn które zamówiły łóżko SAFARI KLUPSIA:-)
Bo wczoraj byliśmy w Jupiterze i byliśmy zdecydowni tez na to łóżeczko i nawet pościel znalazłam z żyrafką Amy Exclusive ale jakoś jakość nie przemówiła do mnie. Łóżeczko gibało się we wszystkie strony:baffled: Może było źle skręcone ale jedyne tak się telepało ... a czy wasze też się tak gibie?? Czy to kwestia skrecenia:confused:

Spodobały nam się takie :
4B Drewex ŁÓZECZKO LAURA SZUFLADA GRYKA KOKOS (871868074) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela gratis Łóżeczko DREWEX Hippo.op.bok+m (871043896) - Aukcje internetowe Allegro
Czy któraś z was ma takie?? Minus to brak wyjmowanych szczebelkow i kółka ale mozna je wykręcic:sorry2:

hmm.. tez bylam w Jupiterze, ale jak macałam to łóżeczko to mi sie nie gibało..

moje jest w drodze, takze nie pomoge..

My z mężem już kupiliśmy prawie wszystko.
Pozostały jeszcze do kupienia akcesoria kosmetyczne dla dziecka, jak zasypka, krem na odparzenia, oliwka itp.
Nie żałuję że kupiliśmy wcześniej całą wyprawkę.
Jeśli chodzi o ubranka to z rozmiaru 56 kupiłam po 3 szt, a z 62 to po 5 szt.
Powiem waż że ubranka z rozmiaru 56 są wystarczająco duże, prawie jak rozmiar 62.

Już się doczekać nie mogę gdy nasza kruszynka przyjdzie na świat:-)

My z mężem już kupiliśmy prawie wszystko.
Pozostały jeszcze do kupienia akcesoria kosmetyczne dla dziecka, jak zasypka, krem na odparzenia, oliwka itp.
Nie żałuję że kupiliśmy wcześniej całą wyprawkę.
Jeśli chodzi o ubranka to z rozmiaru 56 kupiłam po 3 szt, a z 62 to po 5 szt.
Powiem waż że ubranka z rozmiaru 56 są wystarczająco duże, prawie jak rozmiar 62.

Już się doczekać nie mogę gdy nasza kruszynka przyjdzie na świat:-)
Tylko po 3 sztuki?Tj.3body,3pajacyki?Dobrze zrozumiałam?To nie za mało?Ja ciągle się zastanawiam czy nie za mało będę miała tych małych rzeczy na początek...bo jak pielucha przepuści to już trzeba dziecko przebrać:dry:a codziennie robić przepierkę to się nie da.

reklama
Do góry