reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Oj zakupy pełna parą :) Ja tez dzisiaj troche nakupowałam więc już pare rzeczy tylko zostało. Mam najwiekszy problem z posciela do łózka bo ogolnie to mi sie nic nie podoba :-( Pewnie kupie jeden komplet z wypełnieniami a na zmianę to uszyję bo z materiałami ładnymi nie ma problemu.

ewcia30 to ja z tymi bluzami z kapturem :tak: ale oczywiscie nie na noworodka hehe Przeciez toto śpi ciagle wiec jaki to ma sens? Jak zacznie siedziec to co innego :-)

dzieki dziewczyny za info o tesco- wprawdzie juz prawie wszystko mam ale jak cos bedzie w dobrych cenach to kupie na zapas- przecież jesć nie woła.

Mysle ze napewno Ci starcza na dlugo a jezeli zamierzasz karmic piersia to juz wogole...ja kupuje tylko duza i mala wkonu to najczesciej sie smoczki zmienia a butelka na kilka miesiecy starczy jedna wiec napewno Ci starczy :) no i ja mam zamiar karmic piersia wiec burelki na wszelki wypadek :)
ja też na wszelki wypadek, tyle, że u mnie doświadczenie z dziećmi własnymi zerowe, dlatego wolę dopytać:) Kupiłam zestaw aventu startowy, a jedną butelkę dostałam u gina.

Oj zakupy pełna parą :) Ja tez dzisiaj troche nakupowałam więc już pare rzeczy tylko zostało. Mam najwiekszy problem z posciela do łózka bo ogolnie to mi sie nic nie podoba :-( Pewnie kupie jeden komplet z wypełnieniami a na zmianę to uszyję bo z materiałami ładnymi nie ma problemu.

ewcia30 to ja z tymi bluzami z kapturem :tak: ale oczywiscie nie na noworodka hehe Przeciez toto śpi ciagle wiec jaki to ma sens? Jak zacznie siedziec to co innego :-)

dzieki dziewczyny za info o tesco- wprawdzie juz prawie wszystko mam ale jak cos bedzie w dobrych cenach to kupie na zapas- przecież jesć nie woła.
ja mam to samo Koza, niby wszystko już mam, ale zawsze coś się przyda, a jeszcze jak w promocji to już mnie tam mają:) wkleiłam linka do tej gazetki to możesz sobie ściągnąć, ale wchodzi tylko z pdf (przynajmniej u mnie).

Hot milk ładne ale co z tego jesli bez fiszbin? jak stanik dobrze dobrany (nie za mała miseczka, szersze fiszbiny) to zatory nie groźne a podtrzymanie o niebo lepsze.
Ja uważam że bezfiszbinowce nawet do spania sie nie nadają.
Tez mam teraz dylematy stanikowe- sensowne rozmiarówki maja tylko brytyjskie firmy. tez ogladałam melisse ale one wszystkie koronkowe sa a ja chcę gładki bo pod bluzka sie nie odznacza.
Pewnie skonczy sie na tym, że kupię panasza gładkiego i przerobie na karmnik :-)
Blueberry77 ładny i co najważniejsze z przyjemnego materiału ale u mnie i tak sie nie sprawdzi :no: mam za blisko cyce i tylko plandże wchodza w grę bo przy balkonetkach albo nie daj boże full cup'ach foszbiny na mostku zawsze za szeroko. Zastanawiam się nam tango plunge.
Znalazłam jeszcze anita5068- wyglada sensownie tylko ta rozmiarówka :baffled:

To fakt, bez fiszbin, cyce będą robiły co bedą chciały w staniku:baffled::baffled:
koza oglądałam kiedyś jak zrobić karmnik ze zwykłego stanika i też sie nad tym zastanawiałam, ale nie mam na razie dpowiedniego do przeróbki.

To fakt, bez fiszbin, cyce będą robiły co bedą chciały w staniku:baffled::baffled:
koza oglądałam kiedyś jak zrobić karmnik ze zwykłego stanika i też sie nad tym zastanawiałam, ale nie mam na razie dpowiedniego do przeróbki.
No nie jest to trudne ale ja tez własnie poluje na coś z czego karmnik bedzie ok i na mnie pasował. Bo na co dzień noszę głownie inferno itp więc na karmnik sie toto nie nadaje :-D a żadnego miękkiego plandża nie posiadam więc czas sie zaopatrzyć. Tylko tez mam dylematy rozmiarowe- kusi mnie żeby miseczkę wieksza wziąc a obwód mniejszy (bo przecie po porodzie żebra wróca do normy) ale nie chce przedobrzyć. Z drugiej strony trzeba by i tak ze 3 kupic wiec jeden mozna wiekszy... sama nie wiem. Pewnie kupie jeden co by do szpitala miec a jak bedzie mleko (fuj!) to kupię nastepne jak juz bedzie wiadomo jaki rozmiar.

Hahaha mleko- fuj :-D:-D:-D:-D

Ja myślę o tym jeszcze ,że piersi cierpią bardzo na początku więc musi to być miękki wygodny stanik.
Dlatego właśnie takie to trudne ehhh :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry