u nas tez łóżeczko obok łóżka postawione ale jest tak mało miejsca między oboma, że ledwo noge wciskam więc chyba będę musiała przestawić, wygodniej będzie.
Dronka-śliczne ciuszki . Mnie tez wcale nie mdli od różowego, uważam ze dziewczynki przesłodko wyglądaą w tykm kolorku, oczywiście pod warunkiem nie przeładowania. Teraz mam ciśnienie na taki soczysty zieloniutki i kupuiję co się da w tym kolorku. Jednaa większśc ubranek dla chłopca dostałąm od kolezanki i wszytsko jest niebieskie

Na dodatek mama kupiła mi kombinezon....niebieski. Ble...Niby nie mam nic przeciwko niebieskiemu ale wkurza mnie ze mój mały będzie wyglądał jak jakaś chmurka.Po prostu za dużo tego blue:-(
Gdybym wszytsko od początku musiała kupić, postawiłabym na zielenie, ecru, beże i brązy, i troche pomarańczu:-)
Monika-ale ty to sie masz z tym allegro. A dlaczego facet wysle łóżeczko dopiero w przyszłym tygodniu?! Przeciez zamiana miała byc zrobiona od ręki. Normalnie szczyt bezczelności! Dobrzez ze kupowaliście wcześniej, dopiero byś sie stresowała jakby to wszytsko działo się w lutym...
U mnie zakupki dokończone, jeszcze tylko mąż kończy robić przewijak do łazienki ( z Julki starego łóżeczka i przewijaka) i wsio bedzie gotowe. Na komodzie lezy jeszcze stos ubranek do poprasowania z wczorajszego prania no i jedna pralka ubranek do załadowania ale to juz trochę większe rozmiary więc nic się nie stanie jak b edzie mały poślizg

.
Zdecydowałam się na sterylizator jednak. W weekend podjadę i mam nadzieje ze kupię, chyba ze trafie jakąś super okazję na allegro.