moniSkaBe
Fanka BB :)
Candy mam nadzieje, ze nosic go nie bedziesz musiala.
bo jednak troche ciezkawy jest..
bo jednak troche ciezkawy jest..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

I ten kolor też
Gdyby tylko nie był taki ciężki

Dlatego bylam ciekawa jakichkolwiek opinii o nim. Bo modele moga sie roznic od siebie wygladem, ale konstrukcja i materialy to chyba beda podobne... 

Choc i czerwony tez mi sie podoba
no i w sumie ten ciemny roz tez... No ale jak sie ma miec chlopca 9nie pameitam na kogo Ty czekasz) to odpada raczej.
zwykle ciagna wozki za soba idac tylem...
Straszne sa te nieodsniezone chodniki... Mam nadzieje ze jednak w marcu pogoda bedzie jzu nieco lepsza...