reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ceratka sie przyda zdecydowanie - ja najlepiej wspominam nie taka zwykla ceratke ale taki podgumowan ypodklad - wiem ze teraz sa podgumowane przescieradla z frotty nawet.
Nawet jak dziecko nie przesika, to jak uleje w lozku czy potem zwymiotuje to bez ceratki ani rusz... Jas niedawno wymiotowal i niby ceratka byla ale zrolowana gdzies indziej no i ciezko bylo bo nei bardzo wiem jak taki materac kokos-gryka czyscic... Bo oczywiscie troche przesiaklo przez przescieradlo... Na mokro jakos wyczyscilam i niby nie smierdzi... :dry: n oale jednak co ceratka, to ceratka :tak:
Ja w sypialni mojej i M na materacach tez mamy cos w rodzaju ochraniaczy :tak:

Pampersy przeciekają - naprawdę :tak: nie ma pieluch idealnych :-)
Oczywiście różnie z dziećmi bywa ale nie znam takiego które by się nie przesikało w ogóle, a moi synowie robili to regularnie, szczególnie starszy :tak:
No i to podobno częstsze u chłopców niż dziewczynek jest.

o to będę musiała kupić podkład albo ceratkę, myślałam że zbędna i nie kupiłam:sorry2: jednak się naprawdę przyda widze:tak:

Wszystkie przeciekają. Przynajmniej ja nie znalazłam takich, co by nie przeciekały. Ale ja nie używałam w sumie ceraty, bo to nie są jakieś wielkie ilości sików. Na ogół tylko ubranko było zmoczone i czasem śpiworek.

reklama
Tak jest niestety,mój Igorek jak miał około roku, przez pewien okres, dzień w dzień wstawał rano usrakany po pachy:wściekła/y::wściekła/y:
No jak mnie to wkurzało:wściekła/y::wściekła/y:
Nic tylko pod prysznic z dupskiem :-p a szmatki do prania:dry:

Do góry