reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja też kupuję Bella 60 sztuk, wychodzi ok 17 zł. Ale idzie jak woda...
Ostatnio kupiłam wkładki Babydream z Rossmana i są nawet dobre. Ja się zawsze rano budzę dosłownie zalana mlekiem, a dziś te wkładki wytrzymały i nie zabrudziłam stanika:tak:

reklama
kupiliśmy wreszcie wózio po długich poszukiwaniach. oczywiście nie mogę dodać zdjęć bo czerwony wykrzyknik mi wyskakuje przy zdjęciu jak wciskam "wgraj pliki" :angry: ale jest to bolero firmy zagma

Ja też kupuję Bella 60 sztuk, wychodzi ok 17 zł. Ale idzie jak woda...
Ostatnio kupiłam wkładki Babydream z Rossmana i są nawet dobre. Ja się zawsze rano budzę dosłownie zalana mlekiem, a dziś te wkładki wytrzymały i nie zabrudziłam stanika:tak:
Widzę, że mamy podobny problem. Tylko u mnie podczas karmienia druga pierś jest przyłożona pieluchą bo wkładka nie daje rady. I tak staniki dzienne piorę wieczorem, a nocne w dzień. A wkładek używam Bella. Może wypróbuje te z tesco zobaczymy jakie są.

No właśnie ja też się zastanawiam nad tym pasem,ale słyszałam różne opinie jedni mówią ,że mięśnie się rozleniwiają inni polecają:confused2::confused2:
Ja póki co zamówiłam sobie majtasy wyszczuplające:wink::wink:

No właśnie ja też się zastanawiam nad tym pasem,ale słyszałam różne opinie jedni mówią ,że mięśnie się rozleniwiają inni polecają:confused2::confused2:
Ja póki co zamówiłam sobie majtasy wyszczuplające:wink::wink:
I jak fajne te majtasy? Jak możesz to podaj mi adres sklepu, też chętnie sobie zamówię. Dzięki.

Dziewczyny czy któraś miała odczynienie z elektryczną nianią? jak tak to jakiej firmy bo zastanawiam się nad kupnem ale nie mam pojęcia czego szukać.

reklama
Do góry