reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja mam wózek teutonia Mistra S i kupiłam tylko spacerówkę, bo mozna go rozlozyc na plasko i doczepic taka dostawke na nozki i tworzy sie z tego taka plytka gondola. Jestem bardzo z niego zadowolona, szczegolnie jak teraz tak slonce daje, bo ma przekladana raczke i budke z filtrem 50. Lekko sie prowadzi dobry do lasu i na normalne drogi. Nie zaluje, ze nie kupilam gondoli, bo Maly na poczatku jezdzil w gondolce-foteliku, a teraz juz w tej spacerowce rozlozonej na plasko, ma duzo miejsca (90 cm dluga), wiec sobie wierzga fajnie:-) Do gondoli to chyba by juz sie ledwo miescil, bo jest bardzo dlugi, a gondole krotkie:wściekła/y:

reklama
A ja mam zwyczajny wózek firmy Raf-pol, jest wielki i ciężki, ale przynajmniej Kuba będzie się jeszcze sporo w nim mieścił, a trzymam go w garażu, więc nigdzie targać nie muszę:tak:

ja tak jak fiołkowa mam zwykły wózek, firmy nie pamietam - chyba Pinokio sie zowie :-D... co prawda Mikuś wyrósł już z gondoli ...ale wózek jest spoko bo można go przedłużać ;-) i zrobić później z niego spacerówkę ...na pewno nam jeszcze długo posłuży :-D:-D:-D

reklama
Do góry