reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wiecie co? Kupilam ostatnio pieluchy Huggies i nie jestem zadowolona, sa straszne twarde, do tego chusteczki Huggies pure tez klapa. Wyciagaja sie po 5 z pudelka i rwa :dry:
Zostajemy przy pampersach active fit i chusteczkach na wodzie.

No i wczoraj jak wyrwalam sie na miasto, tak kupilam mase ciuchow dla Malego :sorry2: Ja po prostu nie umiem inaczej, M juz ma mnie dosc :zawstydzona/y: A szafa Alka peka w szwach... Krzyczy na mnie, ze sobie nic nie kupie, tylko ciagle dziecku :-D

Wiecie co? Kupilam ostatnio pieluchy Huggies i nie jestem zadowolona, sa straszne twarde, do tego chusteczki Huggies pure tez klapa. Wyciagaja sie po 5 z pudelka i rwa :dry:

No i wczoraj jak wyrwalam sie na miasto, tak kupilam mase ciuchow dla Malego :sorry2: Ja po prostu nie umiem inaczej, M juz ma mnie dosc :zawstydzona/y: A szafa Alka peka w szwach... Krzyczy na mnie, ze sobie nic nie kupie, tylko ciagle dziecku :-D

ja mam to samo...jestem zakupoholiczką. Odkąd jest mały to owle jemu kupić niż sobie :) Szafa też peka w szwach...potem to wszystko posprzedaje bo niektore ciszki miał raz na sobie..
ja ostatnio siedze na allegro i szukam czegoś fajnego ale tyle tego, ze nie moge sie zdecydować :p

huggisy pure są do kitu- grube, sztywne i zimne. Dla mnie no.1 pampersy aczkolwiek ich zapaszek nie do konca mi odpowiada potem są bambino i bobini jeszcze hippa wyprobowac muszę i clinica.

Marciaa ja wszystko zostawiam dla drugiego :-)
Jak bedzie Corcia to dokupie pare sukieneczek i damy rade :tak:

kurde... no to ja nie wiem.. mi chusteczki pure bardzo odpowiadaja tak jak i pieluchy Huggies. Oczywiscie Pampersy sa fajniejsze, ale drozsze.

kurde... no to ja nie wiem.. mi chusteczki pure bardzo odpowiadaja tak jak i pieluchy Huggies. Oczywiscie Pampersy sa fajniejsze, ale drozsze.
Moze u nas sa troche inne, sama nie wiem. Czasem kupuje male pampersy i maja siateczke, a te w duzej pace nie, a sa identyczne i zrozum to... Z Hugissami moze byc tak samo :sorry:

reklama
siateczke to mialy moje Pampersy 2, a w przypadku 3 to sie nie spotkalam z tym wcale.
Uzywam naprzemiennie Pampersow i Huggiesow. My dlugo, dlugo uzywalismy 2, od 1,5 miesiaca 3 ktore jzu sie zacyznaja robic za ciasne... 4 sa od 7kg (Adas wazy 8 mniej wiecej) i pewnie kolejna paczka to jzu beda te...

chusteczki najbardziej lubie NIVEA, ale nie Snsitive ale Pure. Pampers Sensitive to dla mnie smrod, ale te zwykle (w zielonym opakowaniu) sa ok :-)
no i pamietam ze chusteczki z Biedronki tez byly dobre :-)

Do góry